Diana Babans avslöjande väcker starka reaktioner.
Diana Babans avslöjande väcker starka reaktioner. - Foto: Stella Pictures/Instagram/Diana Baban

Diana Babans oväntade svar på frågan – chockar följarna

Det här visste du inte om Diana Baban – i en frågestund på Instagram avslöjar hon den personliga detaljen som väcker stor förvåning hos fansen…


Den tidigare “Ex on the beach”-deltagaren och influencern Diana Baban, 29, har tidigare varit i blåsvädret kring uppbrottet från Youtubestjärnan Ben Mitkus, 27. Exparet lämnade följarna i chock och Diana Baban själv uppgav att hon var mycket ledsen. 

Nu befinner sig Diana Baban på en lång resa i norr, det första stoppet var Sälen och nu har hon lagt upp bilder från finska fjällen. I en frågestund på Instagram kör influencern konceptet “tio snabba frågor”. 

Nu svarar hon på en fråga som får följarna att reagera starkt.

Har Diana Baban träffat någon ny?

Följarna undrar om Diana Baban är redo för att gå in i en ny relation efter uppbrottet från Ben Mitkus. Men influencern verkar inte känna något behov att skaffa sig en partner. 

“Jag har ingen stress med att hitta någon och hoppa in i en relation. Jag trivs så bra som singel just nu”, skriver hon på Instagram.

Foto: Instagram/Diana Baban

Diana Baban berättar också att hennes allmänmående är bättre än det varit på länge. 

Diana Baban avslöjar: Jasmine Gustafsson har krockat

Någonting annat som uppdagas av frågestunden är någonting som realitystjärnan Jasmine Gustafsson, 28, nyss varit med om. 

Hon var nyligen på en intensivkurs för att ta körkort tillsammans med Big Brother-vinnaren Tanja Kallin “Trubbeltanja”, 23. Nu talar Diana Baban om att det inte tog lång tid innan den första parkeringsboten kom.

Jasmine Gustafsson körde nämligen rakt in i en lyktstolpe!

Foto: Instagram/Diana Baban

Hur lång är Diana Baban? 

Men det som kanske förvånat mest är Diana Babans svar på exakt hur lång hon är.

“Det var en del som blev chockade häromdagen när jag nämnde det?” skriver influencern.

Diana Baban är nämligen inte så lång som följarna tror, utan under den genomsnittliga längden för kvinnor i Sverige. Svaret på frågan som chockade följarna var 163 cm. 

Foto: Instagram/Diana Baban

“Många som säger det när dom träffar mig med. Att man tror att jag ska vara längre”, fortsätter hon i händelsen på Instagram.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!