Fredag 27 Maj
Stockholm

Det ska Theo Wahlgren få på födelsedagen ​​– för​​ mer än 100 000 kronor

På 15-årsdagen kommer Theo Wahlgren få en minst sagt påkostad födelsedagspresent.
På 15-årsdagen kommer Theo Wahlgren få en minst sagt påkostad födelsedagspresent. Foto: Stella Pictures/Instagram/Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren planerar att slå på stort inför sonen Theo Wahlgrens 15-årsdag. På Instagram berättar hon om den minst sagt påkostade födelsedagspresenten.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ekonomin verkar sannerligen inte vara tight för Pernilla Wahlgren. Med både sin podcast, realityshow och medverkan i diverse tv-program och shower blir det minst sagt klirr i kassan för mångsysslaren. 

För hennes lyxlön och miljonintäkter unnar hon sig dyrgripar som Chanelväskor, men även stora investeringar såsom det nya huset som byggs från grunden till realitystjärnan. 

Det nästa dyra inköpet som Pernilla planerar för är en födelsedagspresent till hennes 14-åriga son Theo Wahlgren för hundratusentals kronor.

Så mycket kostar Pernilla Wahlgrens present till sonen Theo

I mars fyller Pernilla Wahlgrens son Theo år, vilket inte bara ska firas med födelsedagssång utan även med en mycket dyr present… Theo Wahlgren fyller nämligen 15 år, vilket är åldersgränsen för att kunna ta ett AM-körkort och få köra moped.

Men det verkar inte vara en vanlig moped som står på önskelistan. Nej, det Pernilla Wahlgren har planerat för sonen är en bra mycket dyrare affär. I sina händelser på Instagram ber Pernilla Wahlgren nämligen om tips på den bästa mopedbilen som går att köpa, inför Theos 15-årsdag:

“Kan inte fatta det, men min Theo fyller 15 år i mars!!!! Så nu börjar jakten på den bästa Mopedbilen!! Vill ha den säkraste på marknaden..! Tips - tack!”, skriver hon. 

Foto: Instagram/Pernilla Wahlgren

Att lägga flera tusen kronor på ett motorfordon till en tonåring är det inte alla föräldrar som varken vill eller har råd med. En ny moped kan kosta mellan 11 000 och 30 000 kronor, vilket bara det kan kännas överdådigt och lite väl kostsamt. 

Men en mopedbil stannar inte vid de summorna, utan mycket mer långtgående siffror! Priset för en ny mopedbil ligger nämligen kring hela 150 000 kronor. Men det kan också överstiga så mycket som 200 000 kronor, vilket kanske blir fallet för Theo Wahlgrens nya fordon, eftersom Pernilla uppger att de är ute efter den bästa marknaden har att erbjuda. 

Så farlig är Theo Wahlgrens 15-årspresent 

Men en mopedbil är inte bara en mycket dyr affär, utan kan även vara en farlig sådan. Trafikverket rapporterar att antalet skador från olyckor med mopedbilar har fördubblats de senaste åren. 

Trafikverket meddelar att en mopedbil har avsevärt sämre säkerhet än en personbil. En vanlig bil har säkerhetsutrustning som mopedbilarna saknar, såsom krockkuddar, antisladdsystem, bältespåminnare och en stabil kaross. 

De noterar att priset på mopedbilen, trots den sämre säkerheten, kostar lika mycket som en personbil i de lägre prisklasserna.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela