Pernilla Wahlgren, 54, är i byggartagen
Pernilla Wahlgren, 54, är i byggartagen - Foto: Erik Simander/TT/Instagram/pernillawahlgren

Den sjuka lyxdetaljen i Pernilla Wahlgrens nya hus – som följarna missat

Nog för att Pernilla Wahlgren är Sveriges främsta realitydrottning, men kan det verkligen stämma att hon ska ha det HÄR i sin nya villa på Lidingö?


Det är nog ingen som missat att Pernilla Wahlgren, 54, är i full gång med att bygga sitt drömhus, vackert beläget på en höjd på Lidingö.

Parallellt med det offentliga Instagramkontot driver Pernilla Wahlgren @villa_wahlgren, där de närmare 130 000 följarna kan följa husbygget minutiöst. 

Och det engagerar som aldrig förr, den saken är säker. Köksfärgen, diskstället, husets storlek – ja, det finns inte mycket som Pernillas följare inte har anmärkt på vid det här laget.

Mer om det kan du läsa här.

Pernillas oväntade svar – på följarens husfråga

Men en grej (av det lyxigare slaget) tycks ha gått även dem obemärkt förbi. 

På en bild i Instagramflödet anmärker nämligen en följare på att Pernilla Wahlgrens nya hus ligger väldigt högt upp, och blir förundrad över hur man tänkt lösa det problemet.

Foto: Stella Pictures

"Jättefint men vad högt det ligger. Blir det trappor hela vägen upp till huset?" Undrar följaren.

Då svarar Pernilla något som troligtvis kommer få en del att tappa hakan:

"Japp! Trappor & hiss"

Hiss?! Efter år av hårt arbete har Pernilla Wahlgren förvisso gjort sig förtjänt av den sortens lyx – men man blir ju genast väldigt nyfiken. Kommer hissen vara upp till ytterdörren eller inne i villan? Hur stor kommer den vara? 

Många frågor, som Pernilla ännu inte har svarat på. Vi väntar spänt på mer info!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.