Nu berättar Bianca Ingrosso varför hon inte träffar pojkvännen.
Nu berättar Bianca Ingrosso varför hon inte träffar pojkvännen. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso talar ut – därför umgås hon inte med Phillipe Cohen

Utifrån sett verkar Bianca Ingrossos och Phillipe Cohens relation gå som på räls. Men i sin händelse på Instagram avslöjar Bianca någonting oväntat – paret kan nämligen inte umgås så mycket som de hade önskat


Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 27, måtte ha Sveriges mest kända on/off-relation. De har varit tillsammans i många år, men med en mängd dramatiska uppbrott emellan och stora bråk.

Senast de tillkännagav att de gjort slut igen var i februari 2021 när Bianca Ingrosso, efter många frågor från följarna, avslöjade att de återigen valt att gå skilda vägar. Hon berättade gråtandes att uppbrottet skedde för månader sen, vilket bekräftade fansens teorier om varför Phillipe lyst med sin frånvaro på Biancas sociala medier. 

Nu är paret tillsammans igen och det verkar gå bättre än någonsin. De har exempelvis tagit det stora steget att köpa en lägenhet ihop.

Men nu har någonting kommit emellan dem…

Foto: Stella Pictures

Följarna anklagar Phillipe Cohen för att utnyttja Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen blev ett par igen omkring den tid då Phillipe skulle öppna sin restaurang Ted. Restaurangen, som drivs och ägs av Phillipe är döpt efter hans hund, slog upp portarna i slutet på maj 2021. 

Det fick Bianca Ingrossos följare att forma teorin att Phillipe utnyttjade Bianca och att det var på grund av hennes sociala status som han gick tillbaka till flickvännen vid restaurangöppningen. 

I en vlogg strax efter restaurangöppningen kommenterar paret följarnas starka tankar och åsikter om deras relation. Phillipe säger exempelvis att följarna skickat näthat till Bianca, och Bianca i sin tur berättar att Phillipe egentligen inte vill delta i vloggen.

– Nej jag utnyttjar ju bara dig ändå, säger Phillipe ironiskt.

– Ja när du skulle till att öppna din restaurang Ted, då passar det, svarar Bianca. 

Bianca Ingrossos oväntade uttalande – därför umgås inte paret

Men trots att paret inte lät kommentarerna från Bianca Ingrossos fans komma emellan dem, verkar det nu som att Phillipes restaurang ställt till det för dem ändå. 

I sina händelser på Instagram berättar Bianca att pojkvännen numera inte har tid för henne. Han har nämligen inte bara axlat rollen som restaurangägare, utan är även både kock och servitör på Ted. Med andra ord verkar han sköta nästintill allt på restaurangen!

Foto: Instagram/Bianca Ingrosso

Men trots att pojkvännen har lite väl fullt upp verkar Bianca ändå nöjd med Phillipes sysselsättning. Hon äter ofta på hans restaurang och lägger upp uppskattande inlägg på Instagram. 

Foto: Instagram/Bianca Ingrosso
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.