Douglas Murray kommenterar Penny Parneviks fräcka skämt om parterapi.
Douglas Murray kommenterar Penny Parneviks fräcka skämt om parterapi. - Foto: Stella Pictures

Penny Parneviks känga till Douglas Murray i nya bilden: “Allt är ditt fel"

Penny Parnevik och Douglas Murray visar ofta upp en lycklig fasad. Men småbarnslivet är inte alltid så perfekt som det ser ut, och nu har Penny lagt ut ett skämtsamt inlägg om konflikterna – som får Douglas att ta på sig skulden i kommentarsfältet.


Realityprofilen och influensern Penny Parnevik, 25, och ishockeystjärnan Douglas Murray, 41, har varit tillsammans sedan 2017. Paret bor i Stockholm med sina barn Atticus och Pebble.  

Penny Parnevik är öppen med att det inte alltid är glada miner där hemma. I podcasten "Pillowtalk" som hon tidigare drev med systern Peg Parnevik, 26, har Penny berättat att hon och Douglas, precis som andra par, har sina bråk och tjafs – och speciellt nu när de har småbarn.

Foto: Stella Pictures

Nu har Penny Parnevik lagt ut en klockren bild på Instagram där hon skämtar om konflikterna. 

Penny Parneviks fräcka skämt om Douglas Murray: “Nästa parterapi…”

På bilden som Penny Parnevik lagt ut ser paret lyckligt kära ut. Men på Pennys tröja står texten “ALLT ÄR DITT FEL” och till inlägget har hon skrivit bildtexten: “Jag vet vilken t-shirt jag ska ha på mig till nästa parterapi”.

Douglas Murray har i sin tur kommenterat Pennys inlägg ursäktande och menar att tröjan är överflödig, eftersom han redan vet att hon har rätt och allting är hans fel vid konflikter.

“Du behöver inte ha på dig t-shirten jag känner det i alla fall i våra konversationer!!! Älskar dig❤️ Förlåt jag har alltid fel…. Men tänk vad sjukt charmig jag är att du fortfarande vill vara med mig även om jag gör allt fel”, skriver Douglas Murray i kommentarsfältet.

Han får både skratt och sympati för sin kommentar, av bland annat Mia Parnevik, 54, och Miss Li, 39.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!