Filip Lamprecht sågs umgås med den före detta Paradise Hotel-deltagaren på Instagram.
Filip Lamprecht sågs umgås med den före detta Paradise Hotel-deltagaren på Instagram. - Foto: Stella Pictures

Filip Lamprecht på solsemester med Paradise Hotel-profilen

Tv-profilen och fotomodellen Filip Lamprecht har upptäckt många av jordens håll och kanter på senaste. På hans nuvarande lyxresa till Mexiko har han även fått oväntat sällskap...


Fotomodellen Filip Lamprecht, son till programledaren Kristin Kaspersen och OS-stjärnan Martin Lamprecht, gjorde sig snabbt ett namn i kändissverige när han kammade hem vinsten av “Let´s Dance” 2021 tillsammans med danspartnern Linn Hegdal. När Filip inte har dansskorna på sig arbetar han som fotomodell.

Men Filip Lamprecht känns inte bara igen från tv-soffan eller genom sina kända föräldrar. Utöver hans prestation på dansgolvet blev hans relationsdrama, under samma tid, med artisten Peg Parnevik en riktig snackis. 

Foto: Stella Pictures

Det ryktades länge att det knakade i fogarna under inspelningen av Let’s Dance, och tittarna misstänkte bland annat att det spirade en romans mellan Filip Lamprecht och Linn Hegdal. Teorierna om triangeldramat visade sig inte stämma, men misstankarna om Filips och Pegs relation bekräftades när paret tillkännagav att de gjort slut. 

Filip Lamprechts oväntade sällskap i Mexiko 

På senaste har Filip Lamprecht rest världen över. Han uppdaterar regelbundet sina sociala medier från olika resmål, och har bland annat upplevt Jordanien, Maldiverna, Norge och olika svenska städer nyligen. 

Nu visar Filip upp att han anlänt till Mexiko i sina händelser på Instagram. Hans vackra semesterbilder innehåller sol, lyx och flärd, men även en ganska oväntad resekamrat…

Foto: Instagram/Filip Lamprecht/Johnny Edlind

I sina händelser delar Filip vidare en bild som den tidigare Paradise Hotel-deltagaren Johnny Edlind lagt ut – på Filip Lamprecht själv. På bilden skålar de båda i ett soligt Tolum. 

Johnny Edlind arbetar numera som fotograf och reser själv mycket. Bara den senaste veckan har han lagt ut bilder från Åre, Grekland och Mexiko. Johnny har tidigare fotograferat Filip Lamprecht för samarbeten och sitt fotokonto på Instagram.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!