Bingo Rimérs och Julia Franzéns skidresa var inte helt problemfri.
Bingo Rimérs och Julia Franzéns skidresa var inte helt problemfri. - Foto: Instagram/Bingo Rimér

Bingo efter resan med exen och Julia: “Kommer det verkligen fungera?”

Bingo Rimér och Julia Franzén har just kommit hem efter en semester i alperna – tillsammans med barn, släkt och ex. Skidresan har varit påfrestande för Julia, och nu svarar Bingo på frågan som alla undrar över: Kommer det fungera mellan dem?


Julia Franzén och Bingo Rimér har officiellt varit ett par sedan februari. Sedan dess har det varit snabba puckar i relationen och de har bjudit på många smaskiga detaljer om framstegen i deras förhållande. De planerar exempelvis redan för barn ihop, som medieprofilerna dessutom har rätt udda namnförslag till. 

Paret har också precis kommit hem från en semester i alperna tillsammans – men inte bara med varandra utan även med barn, ex och släktingar. Men resan har inte varit helt smärtfri.

Bingo Rimér åkte ifrån Julia Franzén, som är en nybörjare på skidor, ett flertal gånger i backen. Det resulterade i att hon gång på gång behövde bli hämtad av fjällräddningen, vilket fick en lokal polis att skälla ut Bingo för att han lämnat henne så många gånger. En av gångerna berättade en gråtande Julia att hon var så rädd att hon fick en panikattack när hon var själv i en brant backe som hon inte kunde ta sig ner för. Läs mer om det här

Foto: Instagram/Bingo Rimér

Bingo Rimérs svar på frågan som många undrar över – får följarna att reagera

Nu berättar Bingo Rimér i ett inlägg på Instagram om hans egen slutsats om relationen efter resan med Julia Franzén och det udda resesällskapet.

“Kommer det verkligen fungera för oss? Undrar säkert många. Efter en vecka tillsammans på skidsemester med hela den moderna familjen så har vi faktiskt svaret.”, skriver han i inlägget. 

Foto: Instagram/Julia Franzén

Men trots de dramatiska scenerna i skidbacken är Bingo Rimér inte pessimistisk inför parets framtid.

“JA. Det kommer fungera för oss. Julia har ju överlevt tuffa utmaningar som Robinson och Bachelorette. Men den riktiga tuffa utmaningen är ju ändå en vecka med ny kille i ett annat land med hans exfru Katrin, alla hennes exmän, alla ungar och delar av tjocka släkten. Julia har inte egna barn (än) och har inte åkt skidor hela livet som vi andra. Men hon klarar ändå allt med ett stort härligt leende.”, fortsätter han.

I kommentarsfältet hyllas Bingos inlägg av fans, familj och vänner. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!