Bingos snuskiga vädjan till Julia Franzén: “Ta inte Casper i Arvingarna på..."
Har Casper Janebrink satt käppar i hjulet för Bingo och Julia? - Foto: Jessica Gow/TT, Jonas Ekströmer/TT och Duygu Getiren/TT

Bingos snuskiga vädjan till Julia: “Ta inte Casper i Arvingarna på..."

Julia Franzén och Bingo Rimér är upp över öronen förälskade. Men nu väcker en person svartsjuka hos Bingo, och det är ingen mindre än en viss dansbandsartist...


Det dröjde inte länge innan realityprofilen och influensern Julia Franzén, 31, och Bingo Rimér, 46, meddelade sina följare om att de planerar att skaffa barn. Bingo och Julia som avslutade sin relation innan hennes medverkan i Bachelorette är nämligen kärare än någonsin – IGEN.

Bingos sexuella kommentar skapade kaos

Och det dras inte direkt i någon handbroms på kärleksfronten. Bingo avslöjade nyss vad paret planerar att deras barn ska heta – och det var inte helt konventionella namn som står på listan. Läs mer här.

Att de är upp över öronen förälskade har nog ingen missat. Så till den grad att följarna tycker parets beteende är över gränsen. Nyligen väckte Bingos sexuella kommentar på Julias Instagram-bild starka känslor. 

"Är du 15 år?", undrade en följare.

Foto: Instagram/bingorimer

Bingo Rimérs chockerande video från toaletten

Bingo och Julias kärlekståg tuffar med andra ord på – och den här gången med destinationen Maldiverna. Paret befinner sig nämligen just nu på en romantisk semester. 

Senaste gången paret befann sig på en flygplats resulterade deras ofiltrerade relation i em minst sagt explicit Instagram-story från Bingo. I en video i sina händelser på Instagram hade Bingo nämligen lagt ut en video på ingenting mindre än Julias bajs. 

Paret dokumenterade även sin resa till Maldiverna på sina respektive konton och Julia la då ut en video på sin Instagram-story där Bingo har en rätt så annorlunda önskan som han framför till sin flickvän. 

"Skulle inte ta Casper i Arvingarna på kuken"

Det verkar nämligen vara lite trubbel i paradiset och den blåa himlen skuggas över av ett litet moln av svartsjuka från Bingo…

– Utan att skratta eller fnissa, säg såhär: “Jag, Julia Franzén Rimér, skulle INTE ta Casper i Arvingarna på kuken om vi hamnade på en öde ö”, ber Bingo skämtsamt. 

– Det skulle jag inte! Det är inte jag som har varit kär i honom, det är Jeffa, skrattar Julia och fortsätter: 

– Jag skulle inte göra det, men Jeffa skulle göra det. 

– Om Jeffa bad dig göra det?, frågar Bingo. 

– Ja, det är svårt, säger en fnissande Julia. 

Foto: Instagram/juliafranzen.se

"Jag lovar"

Julia förklarar att hennes kompis Jeffa har pratat om Arvingarna-medlemmen Casper Janebrink sedan hon var 16 år gammal. Så Julia skulle i så fall behöva “göra det för laget”, säger hon. 

– Nu har hon ju chansen, säger Bingo och syftar på Janebrinks nyligen offentliggjorda skilsmässa. 

– Ja, han kollar varenda story, säger Julia och fortsätter: 

– Jag skulle inte, jag lovar.

Luktar det lite svartsjuka från Bingo? Eller har paret bara en frisk jargong? Ja, det är svårt att veta. Men det som står klart är att det som vanligt är väldigt underhållande att få ta del av deras upptåg! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!