Robinson-deltagaren berättar om onanin på ön
Deltagarna verkar ha kommit varandra nära under sin vistelse på Robinson-ön... - Foto: TV4/Robinson och Patricia Recourt/TV4

Robinson-deltagaren berättar om onanin på ön: "Där man gör det..."

Robinson 2022 har hittills innefattat kokosnötter, öråd och tävlingar. Men bakom kulisserna verkar det vara desto mindre barnvänligt. Filip Johansson berättar om de intima aktiviteter som kan ha pågått när kamerorna inte var på...


Robinson 2022 är i full gång, och hela svenska folket sitter bänkade för att ta del av de påfrestningar som deltagarna utsätts för. 

Det är inte bara guld och gröna palmskogar att befinna sig på Robinson-ön. En medverkan i överlevnadsprogrammet innebär bett av diverse insekter, kyliga nätter, svettiga tävlingar och minimalt med mat. En tillvaro som hade kunnat driva vem som helst till vansinne, med andra ord. 

Och de påfrestande förhållandena verkar ha fört deltagarna minst sagt nära. Tidigare har Hanna Bergwall delat med sig om att Robinson-ön förvandlades till en nudiststrand.

Robinson-deltagaren: "Det var naked beach"

Något som nu även deltagaren Filip Johansson bekräftar på sin Instagram. 

Filip Johansson. Foto: TV4/Robinson

“Var folk nakna mycket eller var folk blyga?”, frågar en följare. 

– Jo, men jag har sett ett och annat kön i sommar. Vi var legitima, det var naked beach, vi hade det nice, svarade Filip. 

Robinson-Filip om onanin på ön: "Någon som..."

Den hårda tillvaron till trots verkar deltagarna ändå ha hittat stunder av njutning. 

“Onanerade folk och hur fungerade det?”, frågar en annan följare. 

Foto: Instagram/filipsadventure

– Det kan ha varit någon som onanerade jämte mig, men det är inte bekräftat än. Sen finns biktbåset också, men det är inte heller bekräftat. Vi skämtade mycket om det, att det är där man gör det, svarar Filip. 

Det verkar vara en minst sagt intim säsong av Robinson – och då har den bara börjat!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!