2023 kommer ett nytt succéprogram till TV4
2023 kommer ett nytt succéprogram till TV4 - Foto: Foto: Stella Pictures och Janerik Henriksson/TT

Tittarsuccén Robinson försvinner – ersätts av "Rädd och naken"

Är du ett stort Robinson-fan? Då får du passa på att njuta riktigt ordentligt, för inför nästa år ersätts det av den nya satsningen "Rädd och naken" – programlett av Bianca Ingrosso.


Fakta om Rädd och naken:

Du kan fortfarande ansöka till Rädd och naken, som spelas in i sommar. Läs mer på www.tv4.se.

Alla deltagare måste vara över 20 år.

Alla utslagna deltagare åker till "Skåran" långt ute på karga Huvudskär, där man får chans att kämpa sig tillbaka till tävlingen.

Vinnaren belönas med 500 000 kronor.

Den här artikeln är Nyheter24:s aprilskämt 2022

En ny säsong av Robinson är igång, och på bara några ynka avsnitt har tittarna redan fått smaka på både intriger, tvister och nervkittlande tävlingar.

Men den som älskar Robinson får passa på att njuta extra mycket, för under fredagen går TV4 ut med beskedet att tittarsuccén kommer tas bort till säsongen 2023.

Det ersätts av den nya satsningen Rädd och naken – och kommer spelas in i Stockholms skärgård.

"Nästa år välkomnar vi det nya programmet Rädd och naken, där deltagarna får sätta sina överlevarkunskaper på prov i den svenska skärdgårdsmiljön. Tvisten är att alla kommer vara spritt språngande nakna, skriver TV4 i ett pressmeddelande och fortsätter:

"Det här innebär således att ett annat älskat program, Robinson, kommer strykas från TV4:s programutbud."

Foto: Hasse Holmberg/TT

Kritikern: "Ovärdigt och förkastligt"

Men nyheten om att det kommer vistas nakna överlevare i den turistvänliga ö-världen uppskattas inte på alla håll – och Peder von Schnitzelbaum är en av programmets hittills största kritiker. 

Han jobbade tidigare som kungahusets kistmästare och är nu verksam inom den kungliga myndigheten för skärdgårdsbevaring och tillsyn. Till Nyheter24 berättar han om de starka känslorna för programmet.

– Att vackra Stockholms skärgård kommer förpestas av genitalier mitt under högsäsong, det är ovärdigt och förkastligt. Jag ska göra allt jag kan för att stoppa detta spektakel, säger han till Nyheter24.

Det har knappt gått en månad sedan Bianca meddelade att hon lämnar Talang-juryn för nya utmaningar. Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso är ny programledare för Rädd och naken

Programledare för det nya programmet är ingen mindre än Bianca Ingrosso, 27. Hon har precis lämnat både Wahlgrens Värld och en juryplats i Talang bakom sig, och hintat friskt om att nya, spännande tv-program står runt hörnet.

Exakt vad det rört sig om har varit okänt – fram tills nu.

"Vi tror att Bianca Ingrosso är perfekt lämpad för Rädd och naken. Hon är förvisso orädd, men kommer från en öppen och frispråkig familj. Så här har ni aldrig tidigare sett Bianca", skriver TV4 i pressmeddelandet.

Nyheter24 har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar. 

Den här artikeln är Nyheter24:s aprilskämt 2022. 

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!