Bingo och Julia
Bingo Rimér och Julia Franzén är upp över öronen förälskade. - Foto: Foto: Instagram/bingorimer

Bingo Rimérs intima avslöjande om sexet med Julia: “Lättare att få..."

Att Bingo Rimér och Julia Franzén är öppna och ärliga kring de intima bitarna är inget nytt. Men vissa avslöjanden är mer explicita än andra. Informationen Bingo bjussade på fick troligen många att sätta kaffet i halsen...


Realityprofilen och influencern Julia Franzén, 31, och Bingo Rimér, 46, är störtförälskade, för andra gången. Och är det rätt så är det lätt – paret diskuterar nämligen att både gifta som och skaffa barn, inom en kort framtid. 

Saftiga prislappen på Bingo och Julias lyxsemester 

Förutom en stark kärlek till varandra, så har de både två även en förkärlek till att resa. Nyligen befann sig Julia och Bingo på en romantisk lyxresa på Maldiverna – som visade sig ha en relativt saftig prislapp. Nyheter24 tog reda på vad kalaset gick på!

Paret verkar inte kunna få nog av varken varandra eller värmen, och befinner sig just nu i Marbella. Deras följare på sociala medier får ta del av deras upptåg i den spanska solen, och på agendan står allt från lunch under palmerna till att dricka drinkar med vänner. 

Foto: Instagram/juliafranzen.se

Bingos bild på Julia fick följarna att rasa i kommentarerna

Och just att skåla i alkoholhaltiga drycker resulterade nyligen i en uppmärksammad bild från Bingo på Instagram. Efter en hård festkväll vaknade paret upp rätt så bakfulla dagen efter, något som Bingo delade med sig av till följarna. 

"Jag vaknade tidigt imorse bakis som en örn och kåt som en björn”, skrev Bingo under en lättklädd bild på sin flickvän. 

Och bilden väckte minst sagt starka känslor hos följarna. "Är det bara jag som äcklas åt det här inlägget?", löd en upprörd kommentar. 

Bingo Rimérs sexuella avslöjande om Julia Franzén: "Lättare att få..."

Just att både Julia och Bingo är öppna med den intima biten är därmed inget nytt under solen. Men ibland tas det till ytterligare en mer extrem nivå. Det är i senaste avsnittet av Bingo och exet Katrin Zytomierskas, 44, podcast "Relationspodden 2.0" som han ger lyssnarna en minst sagt explicit inblick i sovrummet. 

En lyssnare hade skickat in en fråga om orgasmer, något som leder till att Bingo delar med sig av egna erfarenheter kring ämnet. 

– Jag tror såhär, Julia har sagt att hon har lättare att få orgasm när hon har raka ben. Alltså sträcker ut benen. Och det där är ju ganska intressant, berättar Bingo och fortsätter:  

– Ligger man i missionären så är det ju inte helt optimalt att benen är helt raka, men när hon gör saker på egen hand så tror jag att hon föredrar att ha raka ben. 

Foto: Instagram/bingorimer

Bingo Rimér: "Sexuell aktivitet" 

Men det är inte bara Julias köttsliga lustar som han berättar om, utan även sina egna. 

– När det kommer till mig själv så reflekterade jag faktiskt över att jag vid nåt tillfälle när vi hade någon slags sexuell aktivitet, att jag stod upp och då spände jag mig allt vad jag kunde när jag kom. Och det förstärkte känslan väldigt mycket, förklarar Bingo och fortsätter: 

– Det var ganska nyligen. Jag sa det till Julia, att gud vad det var sjukt att det blev som en nästan förstärkt känsla liksom.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.