Under söndagen stötte Gunilla Persson på Dani M och Diana Moseni.
Under söndagen stötte Gunilla Persson på Dani M och Diana Moseni. - Foto: Fredrik Nilsson/Viaplay/Instagram/Dani M/Stella Pictures

Dani M och Diana Mosenis oschyssta prank mot Gunilla Persson

Under söndagkvällen stötte Gunilla Persson bland annat på den Uppsala-baserade rapparen Dani M och Paradise Hotel-profilen Diana Moseni. Nu visar de upp för sina följare hur de utsatte Gunilla för ett spratt – som inte var särskilt snällt.


Den forna Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, har i dagarna varit på besök i Sverige. På Instagram poserar hon framför Dramaten i Stockholm – och att döma av hennes händelser har hon också gjort ett besök till Uppsala domkyrka.

Vid Gunilla Perssons Uppsala-visit verkar realitystjärnan även ha stött på andra kända profiler på en lokal restaurang, nämligen rapparen Daniel "Dani M" Monserrat, 32, och den tidigare Paradise Hotel-deltagaren Diana Moseni, 28. 

Och de spelade henne ett spratt som inte var helt schysst…

"Vi låtsas som att..."

I sina händelser på Instagram la Gunilla Persson under söndagskvällen ut en glad selfie tillsammans med Dani M. 

“Jag har träffat mitt största fan ikväll”, skriver hon till bilden och har taggat artisten. 

Foto: Instagram/Gunilla Persson

Men riktigt så verkar det inte vara. Diana Moseni, som sällskapade rapparen på restaurangen, filmade nämligen när han tog kort tillsammans med den tidigare Hollywoodfrun. I sina händelser skriver Diana att de bara låtsas att Dani M är ett fan – och verkar tycka att det hela är väldigt roligt.

Foto: Instagram/Diana Moseni

Dani M har i sin tur delat vidare Dianas video på Instagram. Det står alltså klart att det här inte är ett prank som någon av de inblandade inte står för, eftersom de delar med sig av agendan inför hundratusentals följare.

Inte helt schysst kanske?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!