Paow har fått problem på Coachellafestivalen

Paulina "Paow" Danielsson befinner sig i skrivande stund i det soliga Kalifornien där hon hängt på Coachella-festivalen. Men trots de roliga festligheterna stötte hon på problem.


Varje år anhålls den stora musikfestivalen Coachella i Kalifornien, USA. 

Festivalen drar till sig publik och kändisar från hela världen som vallfärdar dit klädda i ponchos, tefatsstora solglasögon och cowboy-hattar. Utöver kända artister och DJ:s som uppträder ser många influensers det hela som ett sätt att fixa sig riktigt trevligt content som är utöver det vanliga. 

Några stammisgästerna som mer eller mindre räknas som en del av inredning på festivalområdet är Kylie och Kendall Jenner, Justin Bieber, Beyoncé och Jay Z samt våra egna svenska stoltheter Zara LarssonElena Belle och Benjamin Ingrosso

Nyheter24 har tidigare i veckan rapporterat om Zara Larssons oblyga nakenchock mitt bland besökarna. Hon bestämde sig nämligen för att hitta en plats mitt på området där hon kunde lägga sig och sola.

Någon annan som sannerligen ser ut att njuta av sin tid borta på festivalen är Paulina "Paow" Danielsson som är där med sin jetsetpojkvän Alexander Zobel. 


Paret lever sannerligen det goda livet med resor, festivaler, lyxiga restauranger och mycket shopping. Det är inte alla som har koll på hur Alexander kan vara så välbärgad – men vill du veta anledningen bakom så kan du läsa det här


Paow har tidigare haft pauser från Instagram. Pauser som gjort hennes följare oroliga. Det har spekulerats i allt ifrån att hon ska ha varit hjärtekrossad till att hon ska ha råkat ut för en olycka utomlands. Men det har nästintill varje gång berott på samma sak – hennes telefon. 

Och under Coachellafestivalen då hon behövt sin lur som mest – då hände det igen. 

Paow har stött på lite problem på Coachella. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Hennes mobil fungerar nämligen bara två timmar om dagen för tillfället. 

Så om ni för tillfället ser mindre av vår dokusåpadrottning på Instagram – då finns det en anledning till det. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!