Paow kilar stadigt med jetset-dansken Alexander Zobel
Paow kilar stadigt med jetset-dansken Alexander Zobel - Foto: Instagram/kattpaow/alexanderzobel

Därför har Paows pojkvän Alexander Zobel så mycket pengar

Influensern Paulina "Paow" Danielsson är upp över öronen förälskad i sin danske pojkvän Alexander Zobel. Tillsammans lever de en lyxig vardag, full av märkeskläder och resor. Hur går allt ihop?


I mars förra året reste influensern och realityprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 27, till Mexiko och föll pladask för dansken Alexander Zobel, 28. Det sa snabbt klick och nu är paret oskiljaktiga. 

Under det senaste halvåret har de växlat mellan att bo i Sverige och Danmark, och besöka lyxiga destinationer runt om i världen. 

Paow: "Tjänar pengar på OnlyFans"

Kanske har du funderat på hur paret finansierar sin dyra livsstil? Faktum är att de båda har det riktigt gott ställt. 

Foto: Instagram/kattpaow

Efter sina realityframgångar i tv har Paow nämligen sadlat om och sysslar sedan ett par år tillbaka med OnlyFans. Under en frågestund på Instagram har hon hintat om att det är en lönsam sysselsättning. 

"Vad får du alla dina pengar ifrån?", frågade en följare efter att Paow shoppat loss inne på Prada. 

– Jag har en del pengar och sen tjänar jag fortfarande pengar på min Only Fans. Jag jobbar även med mina sociala medier som också ger pengar, säger Paow och fortsätter: 

– Och ja, Alex betalar ju en hel del och är supergenerös mot mig. 

Familjetragedin – bägge Alexander Zobels föräldrar är döda

Att Alexander Zobel har råd att betala en del för Paulina Danielsson beror på att han kommer från en väldigt välbärgad, dansk familj.

Hans pappa, Peter Zobel, var vd för Skandinaviens tredje största försäkringsbolag Codan A/S, innan han dog av kol 2017. År 1996 förvärvade han godset Bækkeskov som han ägde fram till sin död. 

Alexander Zobels mamma var den framgångsrika supermodellen och designern Henriette Zobel. 

Blott 57 år gammal avled hon i december 2019 efter en tids sjukdom. Vilken sjukdom hon led av har familjen valt att hålla hemligt.

Alexander Zobel har fyra syskon, den biologiska brodern Nicolai Zobel och halvsystrarna Rigmor Zobel Ravn, Caroline Zobel Ravn och Sarah Zobel Kølpin. 

Alexander Zobel ärvde mångmiljonbelopp efter pappans död

Efter faderns död sålde syskonen två av hans stora fastigheter till Coop Danmark, lokaler som livsmedelsbutiken tidigare hyrt under längre tid. Det visade sig vara en riktigt gynnsam affär – 103,5 miljoner danska kronor i vinst fick syskonen dela på efter försäljningen, enligt Estate.

Ännu större växte sig arvet när syskonen Zobel valde att sälja godset Bækkeskov. Peter Zobel köpte det för 50 miljoner danska kronor för 25 år sedan, men vid sin död hade han belånat det för 100 miljoner. 


Godset såldes till slut för drygt 131 miljoner danska kronor, och syskonen fick dela på de kvarvarande 30 miljonerna efter att skulden kvitterats ut. Utöver det har barnen också ärvt närmare 39 miljoner danska kronor från Peter Zobels holdingbolag, enligt danska Se og Hoer.

Hur mycket som fanns kvar av hans privata tillgångar vid sin död är okänt. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!