Kamerateamet är med överallt i Gift vid första ögonkastet.
Kamerateamet är med överallt i Gift vid första ögonkastet. - Foto: Instagram/bodil_olsson, Skärmavbild/SVT

Bakom kulisserna i Gift vid första ögonkastet – intima stunderna bakom kameran

Det du ser på TV är inte alltid så som verkligheten ser ut. Är du sugen på att se vad som händer bakom tv-rutan i Gift vid första ögonkastet? Vad får deltagarna se – som vi tittare inte får se? Det har Nyheter24 tagit reda på!


I Gift vid första ögonkastet får vi följa med deltagarna i såväl vardag som på deras mysiga dejter de har tillsammans. Utifrån tittarens perspektiv, ser det ut som en vanligt dejt. Men bakom deltagaras ögon, är de oftast inte ensamma.

Vad får det deltagarna se – som vi tittare inte får se? Det har Nyheter24 tagit reda på! 

Gift vid första ögonkastet-Bodil och Hans intima bastudejt – de var inte ensamma

Hans och Bodil fick under avsnitt fyra en mysig bastudejt på deras bröllopsresa. Men på dejten var de inte själva. På Hans Instagram har han lagt upp en bild, där kameramannen sitter med inuti bastu.

Foto: Instagram/hansofhell

Denna stund, som annars brukar vara hyfsat intim, var något som Bodil också dokumenterade. På hennes Instagram skriver hon att ögonblicket med Hans var ytterst intimt och privat. Är du sugen på att se vad fler av deltagarna har för sig på Instagram? Då hittar du alla här!

Foto: Instagram/bodil_olsson

Gift vid första ögonkastet-Louise – nästan tre personer i äktenskapet

Personen bakom kameran kan såklart bli nära deltagarna – deltagarna filmas ju mer eller mindre hela hela tiden under fyra veckors tid. Men exakt hur nära blir de egentligen?

Louise Instagram skriver hon att hennes och Jonas standardvy den sommaren, var Gustav och kameran. Det var nästan som att de var tre personer i äktenskapet. 

Foto: Instagram/louisegustafsson_

Kamerateamet dyker upp lite överallt i Gift vid första ögonkastet

Eftersom deltagarna filmas så pass mycket är det så klart inte bastudejter som är den enda intima stunden kamerateamet är med på. 

Tänk dig att du sitter och äter din frukost, morgontrött, samtidigt som någon står utanför fönstret och filmar dig – det är verkligheten för deltagarna i programmet. 

Foto: Instagram/bodil_olsson
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

"Songs of conquest" får släppdatum

1 timme sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

2 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.