Söndag 29 Maj
Stockholm

Benjamin Ingrossos hint om egen restaurang: "Om ni vill komma och äta..."

Ska Benjamin Ingrosso öppna egen restaurang?
Ska Benjamin Ingrosso öppna egen restaurang?. Foto: Pontus Lundahl/TT, Mikael Fritzon/TT

Det är under en livevideo på Instagram som Bianca och Benjamin Ingrosso diskuterar vad de ska göra i helgen — och snackar eventuella restaurangplaner...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Syskonen Ingrosso har tagit stormsteg i karriärerna de senaste åren. Benjamin har inte bara blivit en folkkär artist, han har också medverkat i "Så mycket bättre" och varit programledare för sitt alldeles egna tv-program.

Bianca har samtidigt blivit en erkänd entreprenör med flera företag i sitt namn. Hon har senaste åren inte bara blivit ekonomiskt oberoende, hon har också gjort flera kollektioner med Nelly och startat ännu ett företag med bästisen Lovisa Worge.

Bianca och Benjamin gjorde egen cover

Och syskonkärleken har bara växt sig allt större. Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso släppte en cover tillsammans inför Biancas nya kollektion på Caia och håller god kontakt, något de visar upp i en live-video på Instagram under fredagen.

Ska Benjamin Ingrosso öppna restaurang?

Det är i live-videon som stjärnsyskonen diskuterar saker de ska göra i helgen. När mat kommer på tal frågar Bianca vad som hände med "Benji and breakfast" vilket fick följarna att bombardera med frågor.

—Nej, breakfast at Benji's ska det ju heta, svarar Benjamin och riktar sig till tittarna innan han lägger till:

—Om ni vill komma och äta riktigt god frukost på en skitnice restaurang...

Bianca svarar att planerna för Benjamins alldeles egna restaurang ligger "typ tre år" i framtiden, något som återstår att se!

Den som väntar på något gott, brukar man ju säga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela