Nu berättar Bianca Ingrosso om ingreppet som hade kunnat sluta illa.
Nu berättar Bianca Ingrosso om ingreppet som hade kunnat sluta illa. - Foto: Stella Pictures/Youtube/Bianca Ingrosso

Skönhetsingreppet Bianca Ingrosso inte fick göra – doktorn sa ifrån

Bianca Ingrosso hymlar inte med att hon utför skönhetsingrepp i sitt ansikte. Nu berättar influensern ingående om vad hon gör med sitt ansikte, och om ingreppet doktorn säger nej till.


Influensern och tv-profilen Bianca Ingrosso, 27, brukar prata öppet om sina skönhetsingrepp. Tidigare har hon avslöjat att hon gör fillers i sina läppar och under sina ögon. 

Men familjemedlemmarna ser faror i Biancas ingrepp och både Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren har uttryckt att de tycker att det gått aningen för långt. 

Nu berättar Bianca mer ingående om vad hon gjort med sitt ansikte – och om vad doktorn vägrar att göra.

Foto: Stella Pictures

"Ser så rynkig ut"

I en vlogg på Youtube pratar Bianca ingrosso om skönhetsingreppen hon för närvarande ägnar sig åt. Hon berättar att hennes medverkan framför kameran har bidragit till hennes vilja att ändra på saker, eftersom hon ser sig själv i tv:

– Jag har börjat störa mig så mycket på hur det bara ser så rynkigt ut när jag sitter i synk eller talang eller sådär.

Det har fått henne att lägga botox i pannan två gånger per år.

Ingreppet doktorn inte låter Bianca göra: "Du får absolut inte..."

Bianca Ingrosso berättar vidare att hon också lägger fillers i sina läppar och vid sidan av näsan. Enligt influensern rör det sig om att hennes ansikte är ojämnt, vilket också är en sak hon noterat genom tv-rutan då hon får se sig själv spegelvänt på så vis. 

Men en sak som Bianca tidigare gjort får hon inte längre göra. 

Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

Eftersom hon tycker att hon har stora påsar och ett mörkt pigment under ögonen, som hon menar är medfött, brukade Bianca tidigare lägga fillers under ögonen. Men hennes nuvarande doktor tillrättavisade henne: 

– Han bara: “Nej! Du får absolut inte lägga fillers under dina ögon!”, berättar Bianca i videon.

"Därför kommer de rinna ner"

Enligt Bianca Ingrosso handlar det om att hon dels har lätt för att svullna upp och bli vätskefylld i ansiktet. Men även av en annan, mycket mer obehaglig, anledning. 

– Han bara: “Du har inte så mycket kinder som kan väga upp dina fillers, så därför kommer de rinna ner”, fortsätter Bianca.

Influensern uttrycker besvikelse över att hon inte längre får göra ingreppet för sin doktor, eftersom hon älskade att lägga fillers under ögonen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

1 timme sedan
"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

1 timme sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

1 timme sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

2 timmar sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

2 timmar sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.