Onsdag 14 Apr
Stockholm

Bianca Ingrosso avslöjar skönhetsingreppet: "Inte skönt"

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso berättar om nya skönhetsförändringen. Foto: Stella Pictures, Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso gör både fillers i läpparna och under ögonen. I sin senaste vlogg berättar hon om den nya skönhetsförändringen – och det kostar Bianca hela 80 000 kronor.

0 Kommentarer
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencerprofilen Bianca Ingrosso, 26, har öppet berättat om hur hon gör fillers både i läpparna och under ögonen. Läpparna har hon gjort sedan 2018 och ingreppet under ögonen började hon med då hon tröttnade på att – som hon själv uttryckte det – se så trött ut.

– Jag som gör så väldigt mycket TV och plåtningar tycker att jag ser väldigt trött ut. När man bearbetar mina bilder efter plåtningar så retuscherar vi alltid bort mina mörka ringar. Det blir dyrt med all concealer och nu känner jag bara nej ..., berättade Bianca då.

I sin senaste vlogg avslöjar Bianca sitt nya skönhetsingrepp – och det är onekligen i dyraste laget!

Kostar 80 000 kronor

– Det har ju inte jag berättat ännu att jag har lagt in Invisalign i mina tänder som ska sitta i fram till juli, berättar Bianca.

Anledningen är att en av hennes tänder på nederkäken har hoppat fram när hon gnisslar tänder på nätterna. Invisalign är som en "osynlig" tandställning. Den ska hon ha på sig 22 timmar om dygnet.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har numera tandställning. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Det var absolut ingen billig historia.

– Dyrt var det. Jag tror att det kostar 80 000 kronor. Men på grund av att jag gör så mycket plåtningar och teve så är det faktiskt värt att mina tänder går rakt, och det kommer bara bli värre och värre om jag inte börjar nu. Men det är inte skönt, det är inte bekvämt, berättar Bianca i sin vlogg.

LÄS MER:

11 kändisar du inte visste hade opererat sig

De är Hollywoods mest opererade kändisar

0 Kommentarer
Kopiera länk
Dela