Shevin Urgun berättar om sitt missnöje över hur hon framställts i tv.
Shevin Urgun berättar om sitt missnöje över hur hon framställts i tv. - Foto: TV4

Robinson-Shevins hårda känga mot TV4: “Föll pladask”

Shevin Urgun har fått motta mycket kritik och näthat efter sin medverkan i Robinson 2022. Nu talar hon ut om vad hon tycker om hur hon själv framställs i programmet – och riktar några skarpa ord mot produktionen.


Robinson 2022 lider mot sitt slut och ikväll sänds den rafflande finalen. Det har varit en lång resa innehållande drama, sjukdomsutbrott och pakter. 

En av de mest uppmärksammade konflikterna har varit intrigerna mellan Joel Häggblom och de andra deltagarna i gamla lag Nord: Jessica Jonasson, Peter Szabo och Shevin Urgun

Shevin har fått ta emot mycket kritik av tittare som anmärker på hur hon bemöter Joel i programmet. Hon har också berättat att hon har fått utstå så pass mycket näthat att hon behövt stänga av sitt kommentarsfält på Instagram.

Foto: TV4

Robinson-Shevin riktar kritik mot produktionen

Shevin Urgun har tidigare uttryckt sitt missnöje över frågor hon fått i synken. För Nyheter24 har hon berättat hon upplevt att hon fått ledande frågor om sin basketbakgrund, varpå hennes svar klippts in bland tävlingar som har med kast att göra. 

Hon anser också att programledare Anders Öfvergård var hård och utpekade mot henne när det inte gick bra i tävlingen. Läs mer om det här.

Nu riktar Shevin återigen kritik mot TV4-produktionen. I en frågestund på Instagram undrar en följare hur hon hanterar framställningen i Robinson. 

– Jag måste stå upp för mig själv. Sen så har jag uttryckt mitt missnöje till produktionen, svarar Shevin och skriver i händelsen att hon känt sig ensam genom näthatet.

– Och även om det är så att jag har nära och kära och väldigt många där ute som stöttar mig så är det sjukt påfrestande ändå måste jag säga, fortsätter hon.

Robinson-Shevin om klippningen av programmet: "Kommer berätta ett och annat"

Shevin Urgun fortsätter tala om hennes missnöje gentemot produktionen av Robinson:

– Jag tycker i alla fall att det är sjukt tråkigt att se hur TV4 har porträtterat mig.

I frågestunden får Shevin också en fråga om huruvida hon och Angela Perira Praxedes kommer uttala sig om hur de tycker att programmet klipptes.

– Jag vet inte hur Angela känner för det men jag kommer i alla fall att göra det. Jag kommer berätta ett och annat, svarar Shevin.

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!