Sofia Wistam firade Naked Attraction Sverige med Jessica Almenäs
Sofia Wistam firade Naked Attraction Sverige med Jessica Almenäs. - Foto: Stella Pictures, Instagram/sofia wistam, Instagram/jessica almenas

Så firade Sofia Wistam efter Naked attraction

Sofia Wistam är programledare för svenska Naked attraction. Efter premiären så passade Sofia på att fira – med ingen mindre än Jessica Almenäs.


Under tisdagen var det premiär för Kanal 5:s nya satsning "Naked attraction". Programmet är från början ett brittiskt format som sedan har exporterats till flera länder däribland Tyskland, Danmark, Ryssland, Finland och Italien. 

Nu är det alltså Sveriges tur att få ta del av det nakna dejtingprogrammet, och som programledare ser vi Sofia Wistam, 56.

Sofia Wistam är programledare för svenska Naked Attraction. Bildkälla: Discovery

I programmet ska en deltagare handplocka sin favorit bland flera helt nakna kandidater, och sedan blir det en påklädd dejt på restaurang.

"Naked attraction" har redan blivit en stor snackis, och Nyheter24 har bland annat skrivit om de starka reaktionerna efter programmets premiär.

Naked Attraction Sverige hade premiär på Kanal 5 den 7 juni. Bildkälla: Discovery.

Sofia Wistam firade med Jessica Almenäs

Efter premiären var det dags för Sofia Wistam att fira. På Instagram där Sofia har över 200 tusen följare så bjöd hon på en inblick i sin kväll. 

Tillsammans med makeupartisten Evelina Lundqvist, kampsportsprofilen Armand Krajnc och programledarkollegan Jessica Almenäs så dracks det bubbel i ett riktigt vrålåk.

– Här sitter vi tre brudar. Sicket gäng alltså!, säger Sofia och Jessica i kör.

Sofia Wistam firade Naked Attraction med vrålåk och bubbel. Bildkälla: Instagram/sofiawistam

Makeupartisten Evelina hade dessutom gjort en "glam fix" på Sofia inför Naked Attraction-eventet som arrangerades av Discovery. 

Men det blev förmodligen inte alltför sent, på Instagram uppdaterade Jessica Almenäs under onsdagsmorgonen att hennes arbetsdag hade börjat 06:45, och Sofia Wistam var även hon uppe och hoppade med tuppen. Wistam gästade nämligen Gry Forssell med vänner i radion under morgonen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!