Sofia Wistam är programledare för Naked Attraction Sverige
Sofia Wistam är programledare för Naked Attraction Sverige. - Foto: Stella Pictures, Discovery. Bilden är ett montage.

Ilska mot Sofia Wistam efter Naked attraction: "Fy fasen"

Sofia Wistam är programledare för Naked Attraction Sverige, och efter premiären av programmet har inte reaktionerna låtit vänta sig.


Få kan ha missat att det nakna dejtingprogrammet "Naked attraction" nu har kommit till Sverige. 

I programmet, som leds av Sofia Wistam, 56, ska en person välja ut en person att dejta – utan att först se deras ansikte. Istället får personen se sina potentiella dejter helt spritt språngande nakna.

Igår var det premiär för programmet på Kanal 5, och det har onekligen blivit veckans stora snackis. 

Nyheter24 har bland annat skrivit om kändisarna som har tackat nej till "Naked attraction", och dessutom avslöjade Sofia Wistam svaret på frågan som alla undrar...

André och Ilona i Naked Attraction. Bildkälla: Discovery

Starka reaktioner på Naked Attraction Sverige

På Sofia Wistams Instagram så har inte reaktionerna låtit vänta på sig. I kommentarsfältet på ett inlägg om "Naked attraction" har det nu rasat in kommentarer, och flera av följarna är riktigt besvikna. 

Flera personer skriver att de älskade hennes tidigare program "Sofias änglar" och många är även fans till podden som Wistam driver med Pernilla Wahlgren. 

Men just valet att programleda "Naked Attraction" verkar sticka i ögonen på många följare. Det kallas både "skitprogram", "snipp och snopp-program" och "riktigt tråkigt".

Några kommentarer lyder:

"Jättekonstigt att du nedlåter dig till sånt här skitprogram."

"Förvånad att du tog dig an ett så sjukt program"

"Nu kommer det här skitprogrammet sorgligt.....men kanske bättre betalt?????"

"Från "Sofias änglar" till Snipp och snopprogram. Nej det trodde jag inte men naturligtvis handlar det om bra betalt för deltagare och programledare"

"Riktigt tråkigt program. Men vi är olika"

"Ledsen Sofia, men det här var inget roligt program, helt ointressant och saknar tempo dvs kändes segt. Men du var snygg."

"Sofia! Från så bra program som "Sofias änglar" till detta? Jag kunde tänka mig någon annan stå där men inte du?! Men man få göra som man vill brukar folk säga"

"Nä tyvärr, tramsprogram rakt igenom. Känns som stenålders-tv. Hua"

"Ett sånt skitprogram kunde sändas sent och inte ta plats för andra program som är för vanligt folk. Synd att du Sofia nappat på att leda detta du som brukar ha så fina och värdiga program"

"Nja, detta var enligt min smak inget höjda program och jag är faktiskt också lite förvånad över att du Sofia valt att ställa upp på detta som programledare. Älskar ju din och Pernillas podd. Men man fattar ju såklart att detta gett mycket klirr i kassan och det tackar man ju inte nej till"

"Fy fasen vad gör man inte för pengar Sofia??!! Otroligt pinsamt och helt ointressant! Inte för att jag är på pryd men hela grejen är fruktansvärd pinsam och bara kommersiell!!  Du kan bättre än detta!!"

"Skitprogram".

Sofia Wistam som programledare för Naked Attraction. Bildkälla: Discovery

Sofia Wistams kontring: "Sveriges mest googlade"

I kommentarsfältet möttes Sofia också av pepp och hejarop från de som faktiskt tyckte om programmet.

"Jävlar va många medelålders som är är butthurt över att det går ett program med nakna, helt vanliga kroppar, på tv och inte vet hur man byter kanal", skrev en person som tog programmet i försvar.

Sofia Wistam har ännu inte svarat på kritiken, men under onsdagsmorgonen så la hon upp en bild från när hon gästade Gry Forssell med vänner.

"Jag är tydligen Sveriges mest googlade nu", skrev Sofia.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!