Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och Bianca Ingrosso
Prins Carl Philip och Bianca Ingrosso sprang på varandra på en tillställning. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Prins Carl Philip om mötet med Bianca Ingrosso: "Sorry..."

Det var på en stjärnspäckad tillställning som prins Carl Philip sprang på Bianca Ingrosso. Nu avslöjas det vad prinsen sa till Bianca.


I det senaste avsnittet av podden "Wahlgren & Wistam" så avverkar Pernilla Wahlgren, 54, och "Naked attraction"-programledaren Sofia Wistam, 56, veckans snackisar. 

De pratar om både mors dag, #swedengate och såklart även Sofias nya program "Naked attraction" på Kanal 5.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren om mötet med prins Carl Philip

En annan sak som kommer upp på tapeten är kungafamiljen, och då delar Pernilla med sig av en liten anekdot. Pernilla hade nyligen sprungit på prins Carl Philip på lyxhotellet Hotell Skeppsholmen i Stockholm. 

Prinsen skulle ha ett möte, och Pernilla har bott på hotellet den senaste tiden då hon renoverar sitt hus. 

– Vi började småprata och det roliga var att när vi hade stått och pratat ett tag så tänkte jag 'förlåt man kanske ska hälsa ordentligt'. Jag kom ju på att herregud, jag står ju och pratar med en kunglighet. Men han är så himla naturlig så det blir inte stelt. Han är otroligt naturlig och charmig och vanlig för att vara en kunglighet, berättar Pernilla i sin podd.

Prins Carl Philips ord till Bianca Ingrosso

– Då stod vi faktiskt och pratade om det. Han hade varit på Globen med prinsessan Sofia, och Bianca var där också. Det var en jättestor manifestation för allas lika rätt och att man redan från grundstart i skolan ska lära alla barn att vi alla är lika trots våra olikheter. Det var Glada Hudik som stod bakom den här fantastiska galan som var jättefin, och de hade särskilt bett om att Bianca skulle komma dit. Det var otrolig känsla. Hon grät, alla grät, berättar Pernilla.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla avslöjar då att prins Carl Philip hade berättat för henne om sitt möte med Bianca Ingrosso.

– Då säger han "ja, jag tyckte så synd om Bianca. För vi hade flera SÄPO-vakter runt oss hela tiden. Men alla i Globen var HELT GALNA efter Bianca". Tydligen hade det varit helt kaos när hon kom där. Så han hade sagt "Sorry Bianca, vi kan inte dela med oss av våra SÄPO-vakter". Han ba 'det var ingen som brydde sig om oss, men de var helt galna efter henne'", berättar Pernilla Wahlgren vidare.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!