Här ställer 26-åriga Axel upp i "Naked Attraction" och söker kärleken
Här ställer 26-åriga Axel upp i "Naked Attraction" och söker kärleken - Foto: Discovery Plus

"Naked Attraction" får kritik av deltagaren Axel Cronier

Produktionen bakom "Naked Attraction" lyckas inte alltid förse deltagarnas lycka i val om potentiell partner. Deltagaren Axel Cronier, 26, riktar en känga till produktionen när han inte fick sin drömprins.


"Naked Attraction Sverige" har nog inte gått obemärkt förbi. Programmet har efter sin premiär legat hett i folkmun och sannerligen blivit en vattendelare bland tittarna. 

Många debatter som florerat i sociala medier har handlat huruvida programmet bör sändas eller ej för att inte späda på skeva kroppsideal. Kritiken i sig har programledare Sofia Wistam bemött, medan flera av de som visat upp sig nakna inte känner igen sig i kritiken.

Axel Cronier gillade inte nakna sanningen

Programmet går ut på att en person ska finna kärleken bland spritt språngande nakna deltagare som visar del efter del inför sin potentiella dejt. 

I det senaste avsnittet var det Axel Cronier, 26, tur att sondera terrängen bland fem deltagare som produktionen valt ut – alla med egenskaper som ska överensstämma Axels önskemål för en framtida dejt.

Men den nakna sanningen visade sig inte stämma överens med Axels förväntningar, och inget intresse att bygga vidare på uppstod. Istället riktade han en känga till produktionen och menar att ingen av de killar som de plockat ut till programmet var den typ av kille som han attraheras av.

Axel Cronier listar vilka killar han önskat få se i "Naked Attraction" Foto: Tiktok

I flera uppmärksammade videoklipp på Tiktok kommenterar Axel Cronier "Naked Attraction" och det urval av killar som produktionen plockat fram. I ett av klippen radar han upp en lista som han ska ha försett produktionen bakom "Naked Attraction" med:

"Manliga killar, mörka drag, sydeuropéer, sydamerikaner, mellanöstern, håriga, skägg, skarp käklinje och lite tränade män mellan 20 - 45 år".

– Fick jag det? Kanske inte, säger han i klippet och har också förstärkt det i skriven text: ”NEJ! Absolut INTE”.

I ett klipp betonar han att han inte kritiserar de medverkande som valde att ställa sig nakna framför honom. 

Axel ger Naked Attraction en ny chans

Men trots detta ger han dejtingshowen en andra chans, och till Nyheter24 säger han att han skulle trots sitt uttalande kunna ställa upp igen.

Axel är inte nöjd med den nakna sanningen Foto: Discovery Plus

– Jag skulle absolut kunna ställa upp igen. Då skulle det vara roligt om produktionen lyckats hitta några killar som är lite mer min typ. Jag är säker på att produktionen gjorde allt de kunde för att ta fram killar i min smak.

"Den skulle man vilja smaka på"

Just nu är Axel singel och dejtar lite, framförallt prioriterar han sig själv och gör saker han mår bra av. Hans medverkan har även lett till att många nyfikna och möjligtvis dejting-sugna hört av sig till honom.

– Folk skriver massa komplimanger i olika format. Allt från ”Du verkar som en jättegullig och snäll kille” till ”Din rumpa såg otroligt fin ut och den skulle man vilja smaka på”.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.