Emilio Ingrosso visar sin tatuering
Emilio Ingrosso visar äntligen upp sin tatuering. Men vad betyder den egentligen? - Foto: Stella Pictures, Instagram/emilioingrosso

Nu visar Emilio Ingrosso upp sin tatuering – det betyder den

Emilio Ingrosso visar äntligen upp den tatuering som vi bara har kunnat skymta tidigare. Men vad betyder den egentligen? Nyheter24 har svaret.


Emilio Ingrosso, 56, är entreprenören och krögaren som har många järn i elden. Tillsammans med hustrun Åsa Ingrosso har han öppnat fyra restauranger i Stockholm, och sedan innan har de två restauranger på Mallorca. 

Dessutom släppte han nyligen en bok tillsammans med Åsa med titeln Sensi, där de bjuder på bilder och smarriga italienska recept.

Åsa och Emilio Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Få kan ha missat att Emilio är pappa till Bianca, Benjamin och Oliver Ingrosso. Emilio är med all rätt stolt som en tupp över sina barn, och på Instagram hyllar han ofta barnen. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Emilio gick ut och försvarade Bianca efter att hon möttes av mängder av hat.

"Ni ska skämmas alla ni som skriver sånt här skit om min dotter!!! Misslyckade avdankade idioter!! Usch finns ni på riktigt", skrev Emilio då. 

Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Emilio Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Emilio Ingrosso är son till Carmine Ingrosso, 77, och Carmina "Melina" Ingrosso, 78. 

Emilio har bröderna Vito Ingrosso, Nicola Perrelli och Luciano "Lucky" Ingrosso. De växte upp i Tensta i Stockholm, men det italienska arvet har Emilio alltid förvaltat.

"Det finns faktiskt inget vackrare land i världen för mig.. varje gång jag sätter ner foten på italiensk mark så börjar alla mina sinnen fungera och ett rus i min kropp av hopp och kärlek kommer till mig! Stolt över allt detta lands kultur och som få länder i världen bibehåller sina traditioner!", skrev Emilio nyligen på Instagram.

Emilio Ingrosso visar sin tatuering

Den uppmärksamma har på Instagram kunnat skymta att Emilio har en tatuering på underarmen, men det är först nu han visar upp tatueringen i sin helhet. 

Under måndagen la Emilio ut en bild på sig själv där han slappar i en solsäng på Purobeach i hemstaden Palma.

"Happy days", skriver Emilio till bilden.

Emilios fru Åsa var snabb med att kommentera bilden på sin make, och följarna hyllar den hunkiga bilden – och Emilios tatuering.

"Kul tatuering!"

"Ääääälskar din tatuering"

"Alla timmarna på gymmet har lönat sig"

"Waow vilken hunk"

Det betyder Emilio Ingrossos tatuering

Så, vad är det för något Emilio Ingrosso har låtit tatuera på underarmen? 

Jo, det är nämligen en italiensk text som lyder A Fanculo Tutti. Det betyder ungefär "Fuck you all".

Tidigare har Nyheter24 skrivit om 11 kändisar med ansiktstatueringar.

– Han ville ha mer och jag var tvungen att stoppa honom. Jag kunde inte täcka hela hans ansikte. Jag kunde helt enkelt inte, berättade en av de tatuerare som gått loss med nålen på en världsstjärna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!