Casper Janebrink
Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson visar nu sin kärlek öppet. - Foto: Stella Pictures, Naina Helén Jåma/TT Bild. Bilden är ett montage.

Casper Janebrinks nya bild med flickvännen Therese Andersson

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson fångades på bild ihop när de gick på en kändisfest i Kungsbacka. Se bilden här!


Livet leker för Arvingarnas Casper Janebrink, 52, som är nykär i sin flickvän Therese Andersson, 33. 

Till vardags jobbar Therese som mäklare på Bjurfors i Partille. Therese är nu gravid och bebisen är beräknad att titta ut i september.

I februari tidigare i år meddelade Casper att han och hustrun Helena ska skiljas efter 23 år ihop. Då hade Casper och Therese redan funnit varandra.

Sedan dess har det gått undan. Casper har även köpt ett nytt hus i Lerum dit han nu ska flytta. Så småningom ska även Therese flytta in i huset, som Casper köpte för 5,5 miljoner kronor.

Casper Janebrinks nya hus i Lerum. Bildkälla: Google

Casper Janebrink och Therese Anderson ska få barn ihop

I en intervju med Aftonbladet tidigare i veckan så kommenterade Casper sin nya relation med Therese, och han erkände att han hade varit otrogen mot hustrun Helena med Therese.

I samma intervju berättade även Casper om beslutet att skaffa barn med Therese.

– När vi först träffades ville Therese inte ha barn, men sedan vände det och hon började känna sig sugen. Men det hade jag räknat med. Hon är ju så ung och jag kände mig beredd att ta det steget om allt kändes rätt. Nu kanske det gick lite snabbare än vad jag hade hoppats på. Men när vi väl stod där så bestämde vi oss för att köra, förklarade Casper för Aftonbladets Anna och Hans Shimoda.

Nya bilden med flickvännen Therese Andersson

Casper och Therese är onekligen nykära, och mitt i all turbulens med Caspers skilsmässa, nytt hus och Thereses graviditet så hinner paret ändå hitta tid för att hitta på saker tillsammans.
 
I torsdags förra veckan så gick Casper och Therese faktiskt på sitt första kändismingel ihop! 

Paret dök upp hand i hand på teatersatsningen "Hundraåringen" på Tjolöholms slott i Kungsbacka. 

Casper Janebrink och Therese Andersson på mingel ihop. Bildkälla: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild

Therese, som är kring den sjunde månaden, var klädd i en ljusblå klänning och vita sneakers. Casper valde lätt upprullade blåjeans, vita sneakers och orange skjorta för festligheterna.

På plats för att se Claes Malmberg i huvudrollen som "Hundraåringen" var även andra kändisar som bland andra VM 94-hjälten Thomas Ravelli, fotbollsspelaren Lotta Schelin och de tidigare NHL-proffsen Calle Johansson och Kenta Nilsson.

Trevligt! 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.