Julia Franzén och Bingo Rimér
Efter bikinibilden på Instagram – nu ryter Julia Franzén ifrån. - Foto: Duygu Getiren/TT Bild, Instagram/juliafranzen

Julia Franzén ryter ifrån efter lättklädda bilden

Det är på Instagram som Julia Franzén nu bemöter den ytterst märkliga kritiken hon fick från en följare...


Julia Franzén, 32, är inte en blyg pastill. På Instagram har Julia över 180 000 följare, och det är inte konstigt att förstå varför. Den färgstarka dokusåpaprofilen som vi sett i både "Bachelorette" och "Robinson" engagerar verkligen med sina bilder och roliga storys.

Även Julias pojkvän Bingo Rimér gör succé på Instagram där han ofta delar med sig av glimtar från livet med Julia. Något som ibland enligt följarna har gått lite väl långt...

Julia Franzén. Bildkälla: Stella Pictures

Julia ryter ifrån – efter kritiken mot hennes bikini

Tidigare i veckan så körde Julia Franzén så kallad unboxing där hon visade sina följare vad hon hade köpt på Dior-butiken i Marbella. Julia hade slagit till på en sidenscarf från det franska modehuset, och för den betalade hon ungefär 5 000 kronor.

Men det var inte scarfen som fångade följarnas uppmärksamhet. Nej, i klippet där hon öppnade sitt paket så var Julia nämligen klädd i en bikini med cut-outs. Något som uppenbarligen inte alla kunde hantera...

Julia Franzén spelade in en story på Instagram...Bildkälla: Instagram/juliafranzen

På Instagram Story visar Julia ett DM hon fått av en följare.

"Julia jag älskar dig och tycker du klär dig helt otroligt snyggt o älskar din ärlighet och allt med dig. Och jag vet att jag inte har något med detta att göra men jag följer dig varje dag, du känns som min storasyster och hade du varit det så hade jag ju sagt detta till dig. Denna bikini-bh är inte alls snygg, en superkonstig modell och den sitter inte snyggt. Du har ju massa andra snygga det vet jag", skrev en person till Julia.

Julia Franzéns klockrena svar efter bikinibilden

Julia hade onekligen ett och annat att säga om det ytterst olämpliga och märkliga meddelandet hon fick från en främling som valde att kritisera hennes kläder.

"Låt oss prata", inledde Julia och fortsatte:

"När du uttrycker dina åsikter, undvik att formulera dig som att det du tycker är fakta. Den ÄR ful. Säg istället JAG tycker att den är ful".

Helt rätt, Julia!

Julia Franzéns svar till följaren som kritiserade hennes bikini. Bildkälla: Instagram/juliafranzen


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!