Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso berättar att hon blir äcklad av män. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso om sexlivet: "Jag blir jätteäcklad av män"

Bianca Ingrosso håller inte igen på detaljerna när hon pratar om sex. Nu avslöjar influencerdrottningen att hon blir "jätteäcklad av män". – Jag blir jätteavtänd efter samlag. Jag blir äcklad av killar, säger Bianca.


Bianca Ingrosso, 27, är känd för att vara frispråkig när det kommer till det mesta. På Youtube har hon genom åren pratat öppet om sex, relationer och psykisk ohälsa. 

När hon nyligen hade en frågestund i sin senaste vlogg så öppnade Bianca upp sig om första gången hon hade sex. Hon var då 15 år, vilket Bianca idag tycker var alldeles för tidigt för att ha sex.

– Jag skulle verkligen rekommendera att ha sex för första gången så sent i tonåren eller vuxenlivet som möjligt. Det är inte någonting som man bara ska bli av med. Jag vet att jag har sagt det i podden förut, att man bara ska få det överstökat och att det inte är någon stor biggie. Men det är typ det, säger Bianca.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso: "Jag blir jätteäcklad av män"

Hon berättar vidare att hon under sina singelperioder inte har sex med vem som helst.

– Jag är inte bekväm med att gå hem till vem som helst och liksom göka. Jag tycker att det är skitäckligt. Jag blir jätteäcklad av män för jag har då sex med män. Jag hatar den känslan efteråt när jag känner mig utnyttjad och känner att någon har varit i mig och äcklat sig med sin äckliga kropp på mig. Dagen efter blir jag så äcklad så att jag hade nog velat förlora oskulden när jag var typ 18 eller 19. För att inte må dåligt av sex. Jag har haft så mycket samlag som varit såhär uäääck fyfan vad onödigt och ofräscht det där var.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca berättar vidare att hon aldrig får känslor för en kille efter att de haft sex.

– Jag blir jätteavtänd efter samlag. Jag blir äcklad av killar, säger Bianca i sin vlogg.

För den som är nyfiken på hur det går för Bianca på just killfronten kan du läsa mer om det här– hon och pojkvännen Phillipe Cohen återförenades nämligen nyligen, vilket det såklart finns bildbevis på.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!