Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var på Olli ihop
Det har länge ryktats att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut igen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens vändning – se nya bilden

De senaste veckorna har det spekulerats kring huruvida Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut eller inte. Men en bild – från restaurangen Olli – säger mer än tusen ord...


Bianca Ingrosso, 27, och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, har varit ett par i åtta års tid. Deras relation har bitvis varit stormig, och de har gjort slut med varandra flera gånger för att sedan hitta tillbaka till varandra. 

Nyligen gästade Bianca podden "Inga beige morsor" och där berättade hon mer om deras många breakups. I podden fick Bianca en fråga som handlade om hur många gånger hon och Phillipe har gjort slut med varandra.

– Jag säger åtta, Phillippe säger fem. Det är en gång om året ju, berättar Bianca i podden "Inga beiga morsor".

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i flera år. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför tror följarna att Bianca och Phillipe Cohen har gjort slut

De senaste veckorna har det spekulerats kring huruvida Bianca och Phillipe ännu en gång har gjort slut med varandra.

De firade inte midsommar tillsammans som de har gjort tidigare år, och Phillipe har lyst med sin frånvaro på Biancas sociala medier. 

På Youtube, där Bianca vanligtvis lägger upp vloggar en gång i veckan, har det också varit knäpptyst.

Bianca har inte kommenterat sin och Phillipes relation – men en bild säger som bekant mer än tusen ord...

Bianca på Oliver Ingrossos restaurang Olli

För bara några dagar sedan så öppnade Biancas storebror Oliver Ingrosso, 32, dörrarna till den egna restaurangen Olli Ristorante på Jakobsbergsgatan 21 i Stockholm.

Den italienska restaurangen har blivit en otrolig succé, och en som hade svårt att boka bord var Katrin Zytomierska som fick tillbaka ett syrligt svar från Oliver...

På plats under Ollis öppningskväll i torsdags var självklart Bianca, och på Instagram hyllade hon sin brors restaurang.

"Jag har inga ord för hur jävla (!!!) GOTT det här var. Tänk er en så otrolig stämning som kändes som man var på New Yorks it ställe tillsammans med gudomliga drinkar döpta efter superhjältar, bästa servicen jag upplevt som andas glädje och fokus på musik som liknar årets bästa kväll på Mykonos bästa beach club", skrev hon och fortsatte:

"Och maten…. MATEN!!!! Det var som att komma hem till farmor igen och spendera timmar med att äta godaste italienska maten. Det här ÄR vad Stockholm har saknat och vad vi har väntat och längtat efter i alla dessa år att kungen som har lärt oss allt om mat nu ÄNTLIGEN öppnar sin egen italienska krog med fokus på mat & musik", skrev Bianca på Instagram.

Bianca fastnade på bild med Phillipe på Olli

Men Bianca var inte ensam på restaurangen om vi säger så. På Instagram la nämligen Biancas manager Vanessa Lindblad ut en video där hon filmade Bianca på Olli. 

Och vid Biancas sida satt ingen mindre än just pojkvännen Phillipe Cohen.

"Nu börjar gmns semester", skrev Vanessa till klippet på Bianca och Phillipe Cohen.

Mysigt!

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen på Olli i torsdags. Bildkälla: Instagram/vanessa.lindblad
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!