Om grälet mellan Alexandra "Kissie" Nilsson och Katrin Zytomierska faktiskt inte är ett spel för galleriet återstår att se.
Alexandra "Kissie" Nilsson och Katrin Zytomierska diskuterar gammalt groll. - Foto: Stella Pictures/Henrik Montgomery/TT

Katrin Zytomierska och Alexandra "Kissie" Nilsson ryker ihop

Katrin Zytomierska och Alexandra "Kissie" Nilsson ryker ihop under ett mingel, i Ibiza, när de diskuterar gammalt groll. Om det är ett spel för galleriet eller ej kvarstår att se.


Livet rullar sannerligen på för Katrin Zytomierska, 44. Just nu befinner hon sig på Ibiza med ett stort gäng influencers, bland annat med exet Bingo Rimérs nya brännande kärlek Julia Franzén.

Nyligen hamnade Katrin på löpsedlar över hela världen efter att hon bett fotbollsspelaren Gerard Piqué, 35, spela in en hälsning åt hennes fotbollstokige son Ringo. Men gensvaret blev inte vad Katrin tänkt sig, då Gerard helt sonika sade "nej".

Då blev Katrin ursinnig och postade ett inlägg på sin Instagram, där hon riktade en känga till Piqué. "Men vet du vad karma är en bitch och den kommer bita dig i ditt xxx röv", skrev hon då.

Katrin Zytomierska och "Kissie" ryker ihop

Katrin Zytomierska blev känd under 00-talet, då drev hon både en kontroversiell blogg och gifte sig med medieprofilen Alex Schulman. Idag sysselsätter hon sig med entreprenörskap och hälsa, men viljan att provocera tycks leva kvar.

Katrin Zytomierska Foto: Janerik Henriksson/TT

I en story på Instagram som Youtubern Johanna Öholm lagt upp syns Katrin vara oense med Alexandra Nilsson, även känd som "Kissie". I vad det tycks se ut som på storyn, under ett mingel, står de och argumenterar om gammalt groll.

– Varför ska jag vara skön för?, säger Katrin Zytomierska.

– För det var en dokumentär om det som hände förut, svarar Alexandra Nilsson.

Katrin Zytomierska: "Jag har inte växt upp"

Tjafset tycks handla om de tidigare bloggbråk som spårade ut och exploderade när Alexandra Nilsson snabbt blev Sveriges största bloggare. I samband med det skrev Katrin ett vasst blogginlägg om då 17-åriga Kissie, något som skildras i en nyligen släppt dokumentär på SVT Play.

Alexandra Nilsson och Katrin. Foto: johanna/Instagram

Fortsättningsvis ställer Kissie, Katrin mot väggen, och undrar "varför hon är så dryg nu". Varpå Katrin svarar med att hon är "likadan nu som förut". 

– Men tycker du på riktigt att det är bra? Kan man inte vara lite snäll mot varandra. Du har väl ändå växt upp?, säger Kissie.

– Växt upp? Jag har inte växt upp, svarar Katrin.

– Men när ska du då växa upp då?, säger Kissie.

– Ja men vafan vet jag?, säger Katrin.

Om det hela faktiskt är ett riktigt gräl eller ett "spel för galleriet" återstår att se.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!