Tisdag 30 Nov
Stockholm

Julia Franzén är Bachelorette 2021 – så mycket pengar tjänar hon

Julia Franzén, 31, är årets Bachelorette
Julia Franzén, 31, är årets Bachelorette. Foto: Stella Pictures/Robert Jadenfeldt/TV4

Premiären av Bachelorette 2021 närmar sig med stormsteg. Då kommer vi få se Julia Franzén dejta ett gäng singelkillar i jakten på den stora kärleken. Kanske är du nyfiken på hur det går på pengafronten för Julia? Det tog Nyheter24 reda på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 15 november är det säsongspremiär av Bachelorette Sverige 2021 – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. 

Kvinnan som kommer ta sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén, 31, mest känd från Robinson 2020 där hon kom hela vägen till finalveckan. 

Julia Franzén dejtade Bingo Riméer

Efter hemkomsten från Fiji dejtade Julia kändisfotografen och poddaren Bingo Rimér under en kortare period. Mer om det kan du läsa här.

Bingo Rimér och Julia Franzén dejtade under hösten 2020. Foto: Instagram/bingorimer

Julia Franzén: "Jag vill ha barn"

Men nu har Julia Franzén lämnat både Bingo och det sökande singellivet bakom sig – och är redo för nästa kapitel i livet.

– Jag vill ha barn, ett romantiskt bröllop och en man att dela livet med och det var också min förhoppning att hitta när jag steg in i programmet, säger Julia Franzén i ett pressmeddelande. 

Är du nyfiken på vad det är för killar som sökt in till programmet för att dejta årets Bachelorette Julia Franzén? Här har Nyheter24 samlat hela listan!

Julia Franzéns pengar - så mycket tjänar hon

Julia Franzén arbetar som personlig tränare och livscoach. Hon gör även en del samarbeten i sociala medier.

Under inkomståret 2020 hade Julia en fastställd förvärvsinkomst på 141 100 kronor, enligt uppgifter från Skatteupplysningen.

Hon är inte verksam i några aktiva företag, enligt Alla Bolag – men skriver i ett meddelande till Nyheter24 att hon startade det egna aktiebolaget Julia Franzén AB nu i november 2021.

Vi önskar årets Bachelorette stort lycka till med verksamheten!

Kommentera
Kopiera länk
Dela