Julia Franzén
Julia Franzén chockar följarna med en ny bild... - Foto: Stella Pictures, Duygu Getiren/TT Bild. Bilden är ett montage.

Julia Franzén chockar följarna med ny bild: "För lite rumpa"

Julia Franzén har levt loppan med svenska influencers på Ibiza, och hon har uppdaterat flitigt om gängets upptåg med fest, fylla, sol och bad.


Det är tandblekningsföretaget Belissa Whitening som har bjudit ett dussintal av Sveriges influencer på en sponsresa till partyön Ibiza. 

På sociala medier har vi sett hur Jasmine Gustafsson, Alexandra Nilsson, Katrin Zytomierska, Julia Franzén, Antonia "Anty" Johnson, Tone Sekelius, Felicia Bergström, Johanna Öholm, Vanessa Valderrama, Andrea Norrman och Mimmi Kapell lever loppan i solen. 

Julia Franzén är en av tjejerna på influencerresan. Bildkälla: Duygu Getiren/TT Bild

"Bråk" och sexuella trakasserier på resan

Tjejerna har festat, blandat drinkar, solat, badat, varit ute på gudomliga båt-turer och ätit trevliga middagar. Men det har även varit skriverier om skandalerna på resan.

Ett klipp på Alexandra Nilsson och Katrin Zytomierska i en hetsig konversation har spridits som en löpeld på sociala medier. Vissa menar att klippet är ett skämt, och andra menar att tjejerna bråkade på riktigt.

Under gårdagen rapporterade Nyheter24 även att Mimmi Kapell utsattes för två sexuella trakasserier på resan. Under en och samma dag blev Mimmi slagen på rumpan av främmande män. 

"Jag ska kunna visa min röv utan att äckliga jävla män tar sig friheten att röra mig och min kropp på detta sätt? Fruktansvärt och värt att ta upp här, TYVÄRR", skrev Mimmi på Instagram.

Julia Franzéns nakenbild från båten: "För lite röv på Instagram"

Festnätterna har tagit hårt på flera av tjejerna, som tidigare i veckan var rejält bakis. På Instagram delade Julia Franzén med sig av flera klipp på de trötta och bakfulla tjejerna som slumrade i solen.

"Vi är så jävla bakis", skrev Jasmine Gustafsson på Instagram och delade med sig av en bild från en båtresa som gänget gjorde.

"Jasmine Gustafsson mår skit. Alla mår sådär idag. Vi är på en båt. Ska till Formentera", skrev Julia.

Under båtturen på det glittrande havet så passade Julia på att bjuda sina 183 000 följare på en mer avklädd bild från lyxbåten. 

"För lite röv på Instagram konstaterade vi precis", skrev Julia till bilden där hon solar topless på båten

Julia Franzén bjöd sina följare på den här bilden. Bildkälla: Instagram/juliafranzen
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!