Khloé Kardashian och Tristan Thompson
Khloé Kardashian och Tristan Thompson ska få barn ihop. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashian och Tristan Thompson ska få barn igen: "Så tacksam"

Khloé Kardashian och Tristan Thompson väntar sitt andra barn ihop. – Khloé är extremt tacksam, säger en representant för familjen Kardashian. Bebisen är beräknad att födas nu i juli.


Khloé Kardashian, 38, och hennes ex-pojkvän Tristan Thompson, 31, väntar sitt andra barn ihop. Paret har valt att använda sig av en surrogat, precis som Khloés storasyster Kim Kardashian tidigare har gjort.

Khloé Kardashian och Tristan Thompson ska få barn ihop igen – använder sig av surrogat

Det här blir andra barnet för Khloé Kardashian och hennes ex-pojkvän Tristan Thompson. Sedan tidigare har de dottern True Thompson, 4.

– Vi kan bekräfta att True kommer att få ett syskon som blev till i november. Khloé är extremt tacksam för den extraordinära surrogaten för en så vacker välsignelse, sa en representant för familjen Kardashian i ett uttalande till Page Six.

Tristan Thompson och Khloé Kardashian har gått skilda vägar. Bildkälla: Stella Pictures.

Tristan Thompson var otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor

Khloé och Tristans relation har präglats av drama, skandaler och otrohet. Bara några dagar innan Khloé födde parets dotter True i april 2018 så avslöjades det att Tristan hade satt i system att vara otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor. De har gjort slut flera gånger för att sedan bli ihop igen. Droppen blev för Khloé blev när Tristan gjorde en annan kvinna på smällen bakom ryggen på Khloé.

– Khloé, du förtjänar inte det här. Du förtjänar inte hjärtesorgen och förnedringen jag har orsakat dig, skrev Tristan Thompson på Instagram där han erkände otroheten och att han skulle få barn med en annan kvinna.

Då föds Khloé och Tristans bebis

En källa berättar för Page Six att trots att de har ett nytt barn på väg så har de inte pratat med varandra sedan december om annat än praktiska saker kring dottern True.

Enligt flera källor till Page Six så hade den kommande bebisen redan blivit till via surrogat när det sedan avslöjades att Tristan hade varit otrogen mot Khloé och väntade barn med en annan kvinna.

Khloe Kardashian får sitt andra barn i juli. Bildkälla: Instagram

– Khloé och Tristan hade redan bebisen på gång när skandalen slog ner. Men då tänkte Khloé bara "Jag gör det här själv", säger en källa till Page Six.

Bebisen förväntas födas nu i juli. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!