Nu väljer Denise Desmond att visa upp sin pojkvän.
Nu väljer Denise Desmond att visa upp sin pojkvän. - Foto: Instagram/Denise Desmond

Nu visar Denise Desmond upp tidigare dolda pojkvännen

Denise Desmond har ett stormigt kärleksliv i bagaget, men nu verkar influensern ha stadgat sig med sin nya kärlek – och numera sambo. Här visar Denise äntligen upp sin kille för följarna!


Influensern och realityprofilen Denise Desmond har tidigare avslöjat att hon träffat en ny kille.

Denna mystiska man ska hon ha känt i tio år och även haft en fling med. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar Denise att de nu har varit tillsammans i ett år och ska flytta ihop.

“Plötsligt dök han upp. Han såg mig, förstod mig, lyssnade och bekräftade. Han tog sig an Leona och kastade sig in i en roll jag aldrig ens hade kunnat drömma om. Han backade upp, hjälpte till, anpassade sig och lärde sig. Han gjorde allt, och lite till”, skriver Denise om sin nya kärlek.

Men vem han är och hur han se ut – det delade Denise inte med sig av.

"Jag gjorde slut"

I inlägget berättar Denise Desmond också att hon har varit försiktig med att släppa in en ny man på grund av sin dotter, men att hennes nya kille varit tålmodig och förstående.

Denise har nämligen inte haft en helt okomplicerad relation med dottern Leonas pappa, dokusåpaprofilen Oliver Hunt – och exparet har haft flera infekterade och mycket offentliga bråk om dottern. Det kan du läsa om här.

Trots de båda profilernas storbråk på sociala medier har Denise fått flera frågor om huruvida hon och Oliver ska bli tillsammans igen, efter expojkvännens uppbrott från influensern Antonija Mandir. På de frågorna svarade Denise bland annat:

"En gång för alla. Jag gjorde slut för nästan precis tre år sedan. Jag".

Här kan du läsa mer.

Här är Denise Desmonds nya pojkvän – se bilderna här

Kanske för att göra slut på följarnas funderingar en gång för alla delade Denise Desmond alltså med sig om sin nya kärleksrelation. Och nu äntligen väljer influensern att visa upp honom ordentligt. 

“Okej, jag ger mig. Här är han, är ni nöjda nu?”, skriver hon på Instagram.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!