Denise Desmond berättar varför dottern stannade kvar hos henne.
Denise Desmond berättar varför dottern stannade kvar hos henne. - Foto: Instagram/Denise Desmond

Denise Desmond om varför dottern stannar kvar hos henne: “Hör inte av sig”

Denise Desmond visade först upp dotterns packning på Instagram, då hon skulle iväg utan sin mamma. Sen la Denise upp en annan bild – på dottern som aldrig lämnade hemmet. Nu berättar Denise varför dottern stannade kvar.


Denise Desmond och Oliver Hunt träffades i “Temptation Island” 2017. I programmet lämnade Oliver sin dåvarande flickvän Kristina Brorsson för Denise, och inte långt senare fick det nyförälskade paret dottern Leona ihop. 

Trots den gemensamma dottern valde Denise och Oliver att gå skilda vägar och Oliver blev tillsammans med influensern, realityprofilen och numera exflickvännen Antonija Mandir

Idag är relationen mellan Denise och Oliver långt ifrån bra och de har haft flera offentliga konflikter på sociala medier. Denise har tidigare talat ut om att hon känner sig stressad över att behöva anpassa sitt liv efter Oliver Hunts behag, samt reagerat på att Antonija Mandir lagt ut bilder på dottern utan hennes godkännande. 

Storbråk mellan Denise Desmond och Oliver Hunt – togs upp i rätten

Relationen mellan Denise Desmond och Oliver Hunt har stundtals varit så infekterad att bråken tagits upp i familjerätten.

I mars svarade Oliver på frågor som berörde dottern i en frågestund på Instagram. Det fick Denise att ta bladet från munnen och hävda att Oliver ljög för att framstå bättre på Instagram och att hon själv hade blivit hotad till tystnad.

Denise har tidigare berättat att dottern Leona skulle ha varit hos sin pappa varannan helg, men att upplägget inte följts då Oliver ibland inte hämtat henne på sina helger eller spontant bestämt sig för att hämta på oavtalade dagar.

Men när Oliver fick en fråga om saken hävdade han i sin tur att han kämpat för att få mer tid med sin dotter och att de genomgick process för att han skulle få ha dottern varannan vecka.

Efter frågestunden gav Denise en känga till Oliver för hans resande och festande och menade att det säger sig självt om han faktiskt kämpar för att få träffa sin dotter mer eller ej. Enligt Denise handlade den plötsliga vändningen om att Oliver inte ville bli kritiserad för sitt föräldraskap på sociala medier:

“Från att inte ens ha haft varannan helg pga andra prioriteringar. Och nu vilja ha det för att ‘inte orka med frågor om papparollen på instagram’”, skrev hon. 

Det kan du läsa mer om här.

Oliver Hunts senaste eskapader får följarna att undra: "Var är Leona?"

Efter uppbrottet från Antonija Mandir har dottern Leona inte synts till särskilt mycket på Oliver Hunts Instagram. Istället har han postat bilder från diverse resor med vänner, vilket har fått följarna att undra.

“Var är Leona?”, frågar en.

“Skiter i sitt barn igen”, skriver en annan.

Denise Desmond behåller dottern hos sig: "Ett misstag..."

Denise Desmond har inte uttalat sig om saken. Däremot har hon lagt upp händelser på Instagram som väcker en del frågor.

Hon la först ut en bild på en stor packning till en badutflykt Leona skulle på utan henne, samt en skärmdump på ett sms hon skickat med påminnelser om saker att tänka på gällande dottern – såsom att komma ihåg solskydd och att hon inte ska ha blöta badkläder för länge.

“Jag när Leona ska till någon annan ett par timmar” skriver influensern.

Foto: Instagram/Denise Desmond

Men det verkade inte bli något bad utan mamma för Leona. Istället syntes de båda senare på en utflykt tillsammans i Denise händelser. Där skriver hon:

“Ett misstag är okej. Men när det blir återkommande och att man inte hör av sig på flera timmar blir det att stanna kvar hos mamma. Mysigt tycker jag”.

Foto: Instagram/Denise Desmond
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!