Nu berättar Anis don Demina om sin relationsstatus.
Nu berättar Anis don Demina om sin relationsstatus. - Foto: Stella Pictures/Instagram/Diana Baban

Anis don Demina talar ut – efter romansryktena med Diana Baban

Sedan en vecka tillbaka har det tisslats och tasslats en hel del om Diana Baban och Anis don Demina, efter deras gemensamma lyxsemester. Nu väljer Anis don Demina att besvara frågan som många undrar över: Är han och Diana ett par?


I förra veckan syntes artisten Anis don Demina, 29, på en lyxig semester i Santorini – tillsammans med ingen mindre än influensern och realityprofilen Diana Baban, 29.

Eftersom båda profilerna la ut bilder från samma pool, på samma frukost och från samma hotell stod det klart för följarna att de semestrat ihop på den grekiska ön. Här kan du se bilderna.

Med tanke på den gemensamma utlandsresan började följarna undra huruvida Diana Baban och Anis don Demina inlett en kärleksrelation, men profilerna har varit mycket hemlighetsfulla. Trots att de uppenbarligen spenderade tid ihop var de också noga med att inte lägga upp bilder på varandra från resan.

Diana Babans kärleksfulla yttrande om Anis don Demina

Även om Anis don Demina och Diana Baban inte bekräftat ryktena om att de har en romans på gång, så har de inte heller dementerat dem. 

Men igår la Diana Baban ut en händelse på Instagram som knappast dämpade följarnas misstankar. I en händelse på Instagram kommenterade hon Anis don Deminas sommarprat som släpptes under tisdagen – och det gjorde hon på ett minst sagt kärleksfullt sätt.

“Du är grym och otroligt inspirerande”, skrev hon bland annat om artisten. 

Det kan du läsa mer om här.

Anis don Demina talar ut om sitt kärleksliv

Men nu tar Anis don Demina bladet från munnen och berättar om sin relationsstatus. I en frågestund på Instagram undrar en följare om Anis har en flickvän.

Och Anis svar om sitt civilstånd är sannerligen kort och koncist…

“Nej”, skriver han kort och gott.

Foto: Instagram/Anis don Demina

Huruvida han och Diana Baban inte satt någon stämpel på en spirande romans, eller om de helt enkelt inte är mer än vänner förblir osagt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.