Nu avslöjar Paow detaljer om sitt sexliv.
Nu avslöjar Paow detaljer om sitt sexliv. - Foto: Instagram/Paulina Danielsson

Paows intima avslöjande om sex och BDSM: “Köpt en sexgunga”

I en frågelek på Youtube har Paulina "Paow" Danielsson fått mängder med sexfrågor – som hon också väljer att besvara. Nu avslöjar Paow detaljer om sexlivet med expojkvännen Alexander Zobel.


Allas vår dokusåpadrottning Paulina "Paow" Danielssons kärleksliv har varit en riktig berg- och dalbana de senaste månaderna. 

I juni tog det slut mellan Paow och hennes numera expojkvän Alexander Zobel. De blev osams när Paow inte blev medbjuden till ett bröllop i Danmark med Alexander. Enligt henne själv handlade den uteblivna inbjudan om att hon pratat illa om landet på sociala medier.

Efter bråket följde några dagars tystnad, varpå Alexander ska ha avslutat relationen på telefon. Här kan du läsa mer om Paows uppbrott från Alexander Zobel.

Det här är Paows nya flamma 

Men avslutet verkar inte ha tagit alltför hårt på realitystjärnan. Strax efter uppbrottet begav sig Paow till Rhodos på en välbehövlig festresa.

Väl där dök hon ofta upp på bild med bartendern Alexander Wallengren, som jobbar på Rhodos. På bilder på Instagram ser turturduvorna ut att vara mycket förtjusta i varandra, men huruvida romansen har fortsatt spira på hemmaplan återstår fortfarande att se.

Paows intima sexavslöjande: "Jag och mitt ex..."

Efter äventyren utomlands är Paow nu hemma i Sverige igen. 

I dagarna har hon gästat influensern Josefin Ottossons Youtubekanal, i en video där vännerna kör en lek som de kallar för “Svara eller svälj”. Det innebär att de måste svara på följarnas frågor eller ta en shot med vodka – och med facit i hand verkar det minst sagt få dem att öppna upp sig!

En följare undrar om profilerna har testat på sexpraktiken BDSM, som står för bondage, discipline, sadism och masochism.

Foto: Youtube/Josefin Ottosson

 – Ja, jag och mitt ex köpte ju fan en sexgunga, svarar Paow.

Men sedan blir hon lite osäker och fortsätter:

 – Men vi satte aldrig upp den. Är det BDSM? Nej?

Josefin Ottosson menar att det kan räknas som BDSM men att hon själv inte har så bra koll. Dock menar hon att hon själv testat på sexpraktiken.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!