Paow och Alexander Zobel har gjort slut: "Träffat någon annan"

Relationen mellan Paulina "Paow" Danielsson och Alexander Zobel är slut. Det bekräftar Paow i en intervju med Nyheter24. – Det var han som gjorde slut, säger hon.


Spekulationerna visade sig stämma. Relationen mellan Paulina ”Paow” Danielsson, 28, och Alexander Zobel, 28, är över. Det bekräftar Paow i en intervju med Nyheter24.

Hon säger att de hade ett bra förhållande, och de bråkade inte eller något sådant. Upprinnelsen till uppbrottet blev istället det bröllop i Cannes dit Paow inte var medbjuden.

– Han åkte ju på det här bröllopet där jag inte var medbjuden efter vad jag skrivit om Danmark. Och han ringde inte på fyra dagar. Sen gjorde han slut. Jag tror att han har träffat någon annan. Men jag blev inte så sårad, men lite ledsen. Det känns ganska skönt, It is what it is, säger Paow och tillägger att hon är ”ganska stark”.

– Jag har förändrats ganska mycket, säger Paow.

Paow och Alexander Zobel har nu gjort slut. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Tackade nej till tv-jobb för att bo i Danmark

På frågan om hon nu är sugen på att ge sig ut och dejta säger Paow att hon är redo för allt, men att hoppa in i ett seriöst förhållande direkt står inte på agendan.

Nu bor Paow tillfälligt hos sin mamma i Tyresö, då Paow hyr ut sin egna lägenhet i ett år. Mest är hon irriterad över att ha tackat nej till ett stort tv-gig för att bo i Köpenhamn. Och så blev det såhär.

Men Paow ser ljust på framtiden. Hon lovar att det blir en "hot girl summer" och hon planerar även en resa till Los Angeles. 

Paow utlovar en "hot girl summer".

Sen är det kompisarnas tur att ställa upp med sovplats i stan efter alla år som de övernattat i hennes lägenhet på Södermalm i Stockholm.

Dessutom hoppas Paow på att snart få tillbaka sitt Instagramkonto, som hon inte har kommit åt på ett par veckor.

– Jag har pratat med Telenor och hoppas få tillbaka det imorgon, säger Paow.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.