Elin Härkönen talar ut om sorgen över att lämna pojkvännen kvar i Miami.
Elin Härkönen talar ut om sorgen över att lämna pojkvännen kvar i Miami. - Foto: Instagram/Elin Härkönen

Nu lämnar Elin Härkönen pojkvännen i Miami: “Ångest hela kvällen”

Elin Härkönens kille Anthony Yigit tvingades lämna flickvännen hemma eftersom hans gym inte tillät kvinnor. Nu lämnar Elin Härkönen Miami för att återgå till en vardag utan Anthony.


Elin Härkönens pojkvän Anthony Yigit reste i början av året till Miami, för att träna boxning på ett gym. Planen var från början att Elin skulle följa med, men det blev dessvärre ändrade planer.

Elin hade för avsikt att följa med på resan, både för att träna själv och för att stötta Anthony. Men den drömmen gick i kras av en väldigt tråkig anledning. 

Därför kunde Elin Härkönen inte följa med till Miami – kvinnor tillåts inte

På sin blogg skrev Elin Härkönen och berättade om varför hon blir kvar i Sverige. 

Anledningen är tyvärr så pass utdaterad att kvinnor inte tillåts att vistas på gymmet Anthony Yigit tränar på

I bloggen skrev Elin att hon var både arg och irriterad över detta, men att hon mest är ledsen över att inte få fortsätta spendera sina dagar med pojkvännen.

Nu lämnar Elin Härkönen pojkvännen i Miami: "En vardag utan honom"

Nu lever paret ett distansförhållande från två, mycket avlägsna, delar av jorden. 

Men i slutet av juli kände Elin Härkönen att hon saknade Anthony Yigit för mycket och bestämde sig för att överraska pojkvännen, genom att flyga över på en visit. 

I Miami verkar paret ha haft en fantastisk semester ihop, men nu stundar det sorgliga avskedet då det bär av till Sverige igen för Elin.

“Hade ångest hela kvällen igår för att jag ska åka hem snart”, skrev Elin i en händelse på Instagram.

Foto: Instagram/Elin Härkönen

Ångesten ska dock senare ha försvunnit och Elin pratar om vikten av att bli bra på att hantera sina tankar och känslor. Dock verkar sorgen inte ha försvunnit över uppbrottet. 

“Tanken på en vardag utan honom, igen”, skriver hon i ytterligare en händelse.

Foto: Instagram/Elin Härkönen

Vidare berättar Elin att hon försöker fokusera på det positiva istället och att hon är tacksam för de dagar som hon och pojkvännen ändå får tillsammans. Hon påminner även sina följare om att det går att känna både lycka och sorg samtidigt.

Foto: Instagram/Elin Härkönen

Någonting hon emellertid oroar sig för nu är hur hennes sömn kommer påverkas när hon kommer hem. Elin har tidigare berättat att hon fått stora sömnproblem sedan pojkvännen flyttade. Nu är hon rädd för att inte kunna sova igen när hon lämnar pojkvännen i Miami.

Foto: Instagram/Elin Härkönen
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.