Elin Härkönen inte välkommen på pojkvännens gym

Elin Härkönens pojkvän Anthony Yigit kommer nu att resa till Miami för att träna boxning på ett gym. Planen var att hans käresta Elin Härkönen skulle följa med, men nu blir det ändrade planer.


Det råder ingen som helst tvekan om att Elin Härkönen och Anthony Yigit är upp över öronen nykära

Paret träffades 2020 under inspelningen av Elitstyrkans hemligheter och fortsatte sedan dejta efter att kamerorna stängts av. 

 Anthony var en av tre som klarade sig till slutet av tävlingen. Mer om det kan du läsa här.

Kramen efter att rekryterna fått reda på att de klarat uttagningen. Bildkälla: C More

Flitigt lägger paret upp bilder på varandra med hyllande ord. Bland annat har profilerna skrivit att de alltid kommer att stötta varandra i det som de väljer att göra i livet. 

Anthony Yigit är sedan tidigare proffsboxare och har nu bestämt sig för att satsa fullt ut på boxarkarriären. Han kommer därför att flytta till Miami för att träna på ett speciellt gym tillsammans med andra boxare och tränare. 

För detta pausar han även sin utbildning på Calle Flygares skådespelarlinje.

Planen till en början var att Elin skulle följa med på resan för att både träna själv men för att också stötta Anthony. Men drömmen gick i kras av en väldigt tråkig anledning. 

Elin Härkönen:"Både arg och irriterad"

På sin blogg skriver nu Elin om anledningen till varför hon inte kan följa med. 

Kvinnor är nämligen inte tillåtna på gymmet. 

"Han kommer flytta till Miami. Om bara några dagar.  Planen var att jag skulle följa med och sen pendla lite fram och tillbaka så mycket jag kan (med tanke på mina jobb och åtaganden jag har i Sverige).  Men vi fick reda på att jag som kvinna inte får vara på boxningsgymmet". 

"Jag är både arg och irriterad.  Men mest ledsen. Ledsen att inte få följa med honom till andra sidan jorden.Ledsen att inte kunna fortsätta det fina arbetet vi börjat göra i träningsväg. Men mest ledsen att inte få spendera mina dagar med honom", skriver hon. 

Hon avslutar dock inlägget med att tillägga att hon fortfarande är glad för sin kärestas skull och att hon stöttar honom oavsett. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.