Nu talar Paulina "Paow" Danielsson ut om den tidigare relationen.
Nu talar Paulina "Paow" Danielsson ut om den tidigare relationen. - Foto: Instagram/Paow

Paow talar ut om flickvännen: “Avtänd på killar”

Paulina "Paow" Danielsson har setts med en mängd killar under åren. Senast var hon tillsammans med den danske miljonären Alexander Zobel och har också synts med en bartender på Rhodos. Men nu berättar Paow om den okända flickvännen!


Realitystjärnan och före detta bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson har tidigare gått ut med att hon är pansexuell, vilket innebär att vara attraherad av personer oberoende av deras könsidentitet. 

Paow har berättat att hon legat med både tjejer och killar, men inte velat kalla sig för bisexuell eftersom hon ser personen och inte könet.

Här pratar Paow mer om sin sexualitet.

Paows nya flört – efter uppbrottet från Alexander Zobel

Under det senaste året har Paulina "Paow" Danielsson dock hållit sig till en kille, den danska mångmiljonären Alexander Zobel

Men efter lite mer än ett år ihop blev paret osams, när Paow inte blev medbjuden till ett bröllop i Danmark med Alexander. Enligt egen utsago blev hon inte bjuden eftersom hon talat illa om Danmark på sociala medier.

Efter bråket följde fyra dagars tystnad, varpå Alexander ska ha avslutat relationen på telefon. Här kan du läsa mer om Paows uppbrott från Alexander Zobel.

Därefter har Paow träffat en ny flamma på den grekiska partyön Rhodos, bartendern Alexander Wallengren. Huruvida deras romans har fortsatt spira på hemmaplan återstår fortfarande att se, men på bilder på Instagram såg de sannerligen ut att ha det bra tillsammans.

Paow attraheras inte av män: "Jag är ganska avtänd på killar"

Det verkar dock som att turturduvornas flört svalnat något, nu när Paulina "Paow" Danielsson återigen är hemma i Sverige. I ett klipp på Youtube berättar hon nämligen att hon inte attraheras av män för närvarande.

– Just nu är jag ganska avtänd på killar, berättar hon i en frågestund på influensern Josefin Ottossons Youtubekanal.

Specifikt killar som har, vad Paow anser som en dålig klädstil, är särskilt oattraktiva i hennes ögon. Just ett klädesplagg står hon inte ut med:

– Långa tröjor är det äckligaste jag vet, utropar hon.

Paow: "Jag gillar tjejer"

I frågestunden undrar följarna bland annat vad Paulina "Paow" Danielsson och Josefin Ottosson gör när de är ensamma med varandra. Men det vill inte profilerna riktigt dela med sig om…

– Ibland så gör vi kanske roligare saker än att kolla på film, men vi kan inte säga vad det är, säger Paow hemlighetsfullt och fortsätter:

– Alla tror alltid att vi ligger med varandra, men det kanske vi gör vem vet?

Paow öppnar också upp mer för att ha det lite extra skoj med vännen: 

– Alltså jag gillar ändå tjejer också. Nu var det länge sen jag var med en tjej, men…, säger hon.

Josefin Ottosson om en trekant med Paow: "Nära"

Paulina "Paow" Danielsson och Josefin Ottosson avslöjar inte om de haft sex med varandra på tu man hand, men de väljer att besvara huruvida de har haft en trekant ihop.

Foto: Youtube/Josefin Ottosson

– Inte än, lyder svaret från båda.

– Vi har varit nära någon gång, berättar också Josefin.

Paow talar ut om flickvännen: "Gillar henne"

Ytterligare en fråga Josefin Ottosson läser upp lyder: “Har ni någonsin gått ner på en tjej?”.

– Jag har gjort det, svarar Paow.

Foto: Youtube/Josefin Ottosson

Vidare berättar realitystjärnan om en tidigare relation hon haft.

–  Jag har fan haft en flickvän ju, säger Paow.

Men det verkar inte ha varit någon rolig historia. När Josefin Ottosson uttrycker att det låter härligt menar Paow att hon själv inte var tillräckligt mogen för relationen och att hon då tyckte att det var jobbigt. 

– Men nu ångrar jag det typ, för nu gillar jag henne mer än jag gjorde då. Men jag var inte redo för en tjej då, berättar hon i klippet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...