Måndag 15 Aug
Stockholm

Marcelo Peña i storbråk – frågade följarna om att lämna flickvän och barn: “Patetiska feminister”

Marcelo Peña har hamnat i blåsväder efter att ha frågat sina följare om han borde följa med sin flickvän och sjuka dotter hem, eller själv njuta av en semester.
Marcelo Peña har hamnat i blåsväder efter att ha frågat sina följare om han borde följa med sin flickvän och sjuka dotter hem, eller själv njuta av en semester. Foto: Stella Pictures/Instagram/Emilia Wahlund

Marcelo Peña har hamnat i blåsväder efter att ha bett följarna om råd på Instagram. Nu kritiseras han för sitt föräldraskap – och menar själv att kritikerna bara är "patetiska feminister".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i april i fjol som Paradise Hotel-profilen Marcelo Peña, 32, och flickvännen Emilia Wahlund, 22, meddelade att de blivit föräldrar till en dottern Elle.

Den lilla familjen har flyttat både hit och dit – och i juli bar flyttlasset återigen av till Vasastaden i Stockholm, där de nu är bosatta. Anledningen till att de flyttade från Gävle, där de bland annat hade nära till Emilias familj, är att Marcelo fått ett nytt jobb i Stockholm.

Men relationen mellan Marcelo och Emilia har inte alltid varit guld och gröna skogar.

Marcelos och Emilias turbulenta relation: Otroheten, uppbrottetet och kritikstormen

I början av kärlekssagan var Marcelo Peña exempelvis otrogen mot Emilia Wahlund, men det ska nu vara ett avslutat kapitel. Det har däremot inte slutat storma i förhållandet för den sakens skull…

I mars la Emilia ut ett inlägg på Instagram om att hon och Marcelo valt att gå skilda vägar. Inlägget raderades emellertid kort därefter och i sina händelser menade Emilia att hon la ut det eftersom hon i stunden kände att hon fick fixa och lösa allting själv, samt att hon i skrivande stund hade PMS.

Även om Emilia Wahlund menar att hon inte känner samma sak längre så har följarna dock fortsatt kritisera Marcelo för att vara oengagerad förälder och partner. I april möttes han till exempel av en hatstorm, när han valde att gå på en fotbollsmatch istället för att närvara på sin dotters ettårskalas. 

Nu har Marcelo återigen mött massiv kritik gällande dottern Elle och flickvännen Emilia.

Emilia Wahlund om det sorgliga beskedet: "Så orättvist"

Det har varit tuffa dagar för Emilia Wahlund. 

I veckan berättade hon att hon drabbats av sitt andra missfall på rad och att det sorgliga beskedet smärtar henne.

“Livet känns så orättvist”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Marcelo Peñas fråga som ledde till kritikstormen

På det hela har även dottern Elle blivit sjuk på familjesemestern i Kreta. Det berättar Emilia Wahlund i sina händelser på Instagram.

“Sista dagen. Blir att åka hem idag istället för söndag eftersom Elle haft feber i 3 dagar nu. Försvann imorse någon timma men har kommit tillbaka igen nu så känns bäst och tryggast att åka hem”, skriver hon.

Foto: Instagram/Emilia Wahlund

Samma tid lägger Marcelo Peña i sin tur ut en händelse, där han frågar om följarna tycker att han ska följa med Emilia och deras sjuka dotter hem, eller om han ska stanna kvar själv den resterande delen av resan.

Foto: Instagram/Marcelo Peña

Marcelo Peñas svar på kritiken: "Kan folk chilla lite"

Men den frågan ansåg många följare var okänslig. Nu kritiseras Marcelo Peña för att han övervägt att lämna sin flickvän som nyligen fått missfall och sin sjuka dotter, för att avnjuta en semester. 

“Kan folk chilla lite med påhopp?! Hur har era föräldrar uppfostrat er när ni attackerar en människa ni inte känner”, skriver Marcelo upprört i en händelse på Instagram efter kritiken och fortsätter:

“Det är en enkel fråga jag ställde och ni fick svara”.

Marcelo Peña: "Vad fan vet ni"

Marcelo Peña menar att Elle inte längre är sjuk, trots att Emilia Wahlund påtalade att dottern var just sjuk under samma timme då Marcelo ställde sin fråga.

“Elle har inte feber. Den har gått över”, menar Marcelo och visar upp en termometer.

“Så att kalla mig dålig pappa och så vidare om jag skulle stannat vad fan vet ni”, fortsätter han ilsket.

Vidare menar han att han egentligen tar mycket ansvar för dottern:

“Ni ska bara veta hur mycket ansvar och hur mycket jag gör för Elle, jag gör sånt många av er aldrig kommer få uppleva att er partner offrar”.

Foto: Instagram/Marcelo Peña

Marcelo Peñas ilskna utbrott: "Patetiska feminister"

Marcelo Peñas teori om kritiken är att han klandras på grund av att han är man.

“Hade det varit så att Emilia ville stanna hade ni inte sagt ett jävla skit, men så fort det handlar om en kille då jävlar brinner feministerna till”, skriver han i en händelse på Instagram.

Just feminism verkar Marcelo inte vara särskilt förtjust vid. Instagramkontot @influencernytt har uppmärksammat händelsen och även skickat ett privat meddelande till realityprofilen där hen ifrågasätter hans fråga till följarna.

“Patetiska feminister”, kommer det då till svar från Marcelo.

Foto: Instagram/@influencernytt

Marcelo Peña: "Då har man lämnat Elle och Emilia..."

Men vad valde Marcelo Peña att göra till slut?

“Då har man lämnat Elle och Emilia på flygplatsen. Dags att spendera de sista dagarna i Grekland”, skriver han först i sina händelser, trots att majoriteten av följarna valt alternativet att Marcelo ska följa med sin familj hem i hans tidigare omröstning.

Foto: Instagram/Marcelo Peña

Men därefter kommer han med ett nytt besked.

“Väldigt många som höll med mig och sa att jag gjorde helt rätt som stannade och att jag förtjänar semestern då jag jobbar hårt och så vidare”, menar Marcelo och fortsätter:

“Men då ska jag göra många av er besvikna… Jag sitter faktiskt på planet hem nu tillsammans med min familj. Yes, man är en toffel, vad ska man göra. Eller bara en jävligt bra pappa och sambo”, tycker Marcelo.

Men trots lovorden om sitt egna partner- och föräldraskap passar han på att beklaga sig över den avbrutna semestern:

“Nu ska jag njuta över att vi lagt 45 lax för 5 dagar i Grekland”, beklagar sig Marcelo.

Foto: Instagram/Marcelo Peña
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.