Emilia Wahlund avslöjar: "Därför gjorde jag slut med Marcelo"

I våras skrev Emilia Wahlund ett inlägg på Instagram där hon berättade att hon och Marcelo Peña gått skilda vägar. Men snabbt raderades inlägget – och paret, de var fortfarande tillsammans. Vad var det som hände?


Det var sannerligen många som satte kaffet i halsen när Emilia Wahlund i våras publicerade ett inlägg på sin Instagram där hon skrev att hon och pojkvännen Marcelo Peña gått skilda vägar. Men det hela slutade med att Emilia raderade inlägget och efteråt berättade hon att paret fortfarande håller ihop. 

Det raderade inlägget. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Trots förklaringen så lät sig reaktionerna inte väntas på – och frågorna från följarna, de blev många. 

Kort senare gick Emilia ut meden förklaring på vad det var som hände och varför hon skrev inlägget. 

"Nu vet ni hur det ligger till". Skrev Emilia. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

"För alla er som undrar – nej, jag och Marcelo har inte gjort slut. Jag hade världens PMS (om man ens får skylla på det) och bägaren rann över i söndags för jag kände att jag fick lösa allt själv. Det var ej så, men det var så jag kände av olika anledningar", skrev hon och fortsatte:

"Vi har haft det tufft. Skittufft och där och då tänkte jag inte innan jag la ut inlägget. Jag la ut det, sedan tänkte jag till och tog bort det efter tio minuter. Dumt av mig. Ångrar jag att jag la ut det – ja. Nu vet ni alla hur läget ligger till", avslutade hon. 

Emilias andra inlägg. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Hon adderade även det faktum att paret just nu har en trotsig liten knodd och att det i kombination med den tuffa renoveringen inte direkt var optimalt. 

"Efter det här är jag ganska så säker på att vi kommer att hålla för evigt. Känns som att ingenting kan vara mer påfrestande. Fyfan säger jag bara". 

Och ja, de som varit med om samma sak kan säkerligen sätta sig in i att det inte är "a walk in the park". Paret är fortfarande tillsammans och har lämnat Gävle och lägenheten på bilderna för en ny vardag i Stockholms innerstad.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.