Stockholm

Kanye West hotar Pete Davidson på Instagram: "Död..."

Kanye West hotar Pete Davidson på Instagram
Kanye West hotar Pete Davidson på Instagram. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kim Kardashians ex-make Kanye West hotar nu Kims ex-pojkvän Pete Davidson. På Instagram la Kanye ut den hotfulla bilden.


Läs mer

Det var i slutet av förra veckan som det stod klart att Kim Kardashian, 41, och Pete Davidson, 28, har gjort slut efter nio månader ihop. 

Kim och Pete blev blixtkära, och under sin tid som par hann de bland annat gå på både vita husets årliga middag och Met-galan ihop. Pete och Kim var även på en romantisk semester ihop, och han tatuerade även in en hyllning till Kim på sin skuldra. "Min flickvän är advokat", stod det att läsa.  

Kim Kardashian och Pete Davidson. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim Kardashian och Pete Davidson har gjort slut

Men nu har alltså Kim och Pete valt att gå skilda vägar. Det faktum att de bägge jobbar väldigt mycket och de långa avstånden då Pete just nu filmar i Australien var det som fick förhållandet att ta slut.

– Kim och Pete har bestämt sig för att bara vara vänner. De har mycket kärlek och respekt för varandra, men de insåg att det långa avståndet och deras krävande scheman skulle göra det svårt att upprätthålla en relation, sa en källa till Page Six.

Pete Davidson och Kim Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures

Kanye West hotar Pete Davidson på Instagram

Kim har sedan innan barnen North, Saint, Psalm och Chicago med ex-maken Kanye West, 45. Kanye har aldrig varit stormförtjust i Kims relation till Pete, och efter att Kim och Petes uppbrott blev officiellt så gottar han nu sig rejält.

På Instagram, där Kanye har 16 miljoner följare, så la han under måndagen ut en bild som fick många att tappa andan. Bilden föreställer en fejkad upplaga av tidningen New York Times.

Rubriken på den fejkade tidningen lyder: "Skete Davidson dead at 28", alltså "Skete Davidson död som 28-åring". 

Under rubriken står det med ett mindre typsnitt: "Kid Cudi skulle ha spelat på begravningen men är rädd för flaskkastare".

Kanye West hotar Pete Davidson på Instagram. Bildkälla: Instagram/kanyewest

Pete Davidson kallas för Skete av Kanye West

Skete är Kanyes hånfulla smeknamn på Pete, något som bland annat LadBible har skrivit om. 

Det här är inte första gången som Kanye beter sig hotfullt mot Pete Davidson. 

I november förra året så släppte Kanye en musikvideo till låten "Eazy" där en leranimation av Pete Davidson var en central del av videon. 

Kanye West dödar Pete Davidson i musikvideon till låten "Eazy". Bildkälla: Youtube
Kanye West kallar Pete Davidson för Skete. Bildkälla: Youtube

I videon ses Kanye trä en påse över Davidsons huvud, binda honom och köra iväg med honom. Han begraver sedan Davidson. Videon avslutas med texten "Alla levde lyckliga i alla sina dagar. Förutom Skete ni vet vem. Skoja bara han mår bra".

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.