Katrin Zytomierska delade en video där hon grät
Katrin Zytomierskas gråtvideo väckte starka känslor. - Foto: Instagram/katrinzytomierska

Kaos i Katrin Zytomierskas kommentarsfält efter gråtvideon: "Fuck off"

Katrin Zytomierskas gråtvideo väckte väldigt starka känslor, och i kommentarsfältet på Instagram strömmar reaktionerna in.


På Instagram har Katrin Zytomierska, 44, den senaste tiden öppnat upp mer och mer om sitt mående. Precis som för många andra så har även Katrin sina toppar och dalar. 

"Jag är så dålig på att vara ensam tystnaden liksom slänger varje tanke tillbaka i ansiktet på mig så ska den tas hand om. Svårt, tufft men nyttigt", skrev hon nyligen i ett inlägg. 

Katrin delade gråtvideo: "Jag ska starta en ny trend"

Kort efter följde hon upp med ett svartvitt videoklipp där hon storgråter. Till klippet där tårarna rinner längs hennes kinder så skriver Katrin:

"Crying-therapy. I think I might just start a new trend. Sooo good for your body. Vi kan ju inte förvånas över psykisk ohälsa om vi ska envisas med att enbart visa upp en rosa hubbabubba-värld i sociala medier visst?".

I kommentarsfältet har nu Katrins följare gått bananas. Flera av Katrins följare stöttar nu henne med pepp och fina ord, och både Daniel Paris och Pernilla Wahlgren skickar hjärtan åt Katrins håll. 

Katrins svar efter hårda kommentaren

Men många var det som även såg rött av Katrins gråtvideo. Några kommentarer lyder: 

"Patetiskt! Öppna dina små ögon, se hur vãrlden ser ut runtomkring dig...lovar att det ãr den bâsta terapi du kan få för att komma i kontakt med ditt innersta och dra fram bara tacksamhet och glãdje!"

"Jag förstår mig ändå inte på inlägget. Jag fattar att du som alla andra kan må dåligt men i andra inlägg och poddar så lever du livet. Det blir så dubbelt."

"Så nu har du psykisk ohälsa för livet har varit lite tufft för dig? Fått för lite uppmärksamhet? Vill bara säga att psykisk ohälsa har inget med att gråta ut lite att göra! Att gråta, få motgångar och att livet inte alltid är så jäkla kul är normalt i alla liv"

"Stackars stackars henne där i Skärgården"

"För ett par år sedan pratade Bingo om Suicide Zero i er podd. Då visste du inte ens vad psykisk ohälsa var. "Va, mår folk dåligt" Bingo blev smått irriterad. Oerhört provocerande attityd."

"Ja för du är ju verkligen den som tar täten när de gäller att visa att IG inte bara är en rosa hubbabubba-värld. De är okej, hata på mig nu."

"Yep, ännu en kändistrend för uttråkade miljonärer med alldeles för mycket fritid. Med en jävla Svenssonlön och 3 ungar som behöver tid, kärlek, ipads, slalomskidor, mat osv...men gråtterapi det ska vi ha tid och RÅD med. Fuck OOOOFF"

Till den sistnämnda kommentaren valde Katrin att svara: "Du är välkommen på min insta" följt av ett hjärta.

Katrin Zytomierska vill visa att livet inte alltid är en dans på rosor. Bildkälla: Stella Pictures.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!