Bianca Ingrossos bikinivideo väckte starka reaktioner.
Bianca Ingrossos bikinivideo väckte starka reaktioner på Instagram. - Foto: Instagram/biancaingrosso. Bilden är ett montage.

Hatstorm mot Bianca Ingrossos bikinivideo: "Sätt åldersgräns"

Bianca Ingrossos bikinivideo väckte oerhört starka reaktioner. Hundratals kommentarer har rasat in, och många såg rött av videoklippet. Nu svarar Bianca själv på kritiken.


Det var för mindre än en vecka sedan som Bianca Ingrosso, 27, la ut en video från sin solsemester i Spanien.

 I klippet får vi se hur en bikiniklädd Bianca och hennes vänner myser på en båt i solen. Videon kan tyckas vara helt oskyldig – men den väckte onekligen starka känslor hos följarna. 

I kommentarsfältet har hundratals kommentarer strömmat in, och det är flera som riktar hård kritik mot Bianca. Detta då de menar att hon bidrar till osunda ideal hos unga kvinnor.

Hård kritik mot Bianca Ingrossos bikinivideo

Några reaktioner lyder:

"Ser ut som pinuppor"

"Tyvärr så blev det som man hade hoppats att det inte skulle bli... från imponerande, charmerande, hårt arbetande affärskvinna till för mycket bilder som leder till tokiga ideal. Unga kvinnor behöver se mycket, mycket mindre av det här och mer av det förstnämnda"

"Började undra om det var förspel till p-rulle, vilket verkar vara deras goal???"

"Lite överstyr nu kan jag tycka!"

"Detta är EXAKT vad som får ungdomstjejer att må skit. Blir lite dubbelmoral över det hela… absolut är alla kroppar perfekta! Men om du tittar på hur denna film är filmad så är det bara fokus på att visa upp sig, inte avslappnad för fem öre. Borde vara åldersgräns på sånt här"

"Ser ut som en porrstjärna"

"Yngre tjejer kan inte filtrera som vi vuxna kan, vad som är fejk och inte. Tycker att det är dubbelmoral deluxe att dels prata om ätstörningar men sedan lägga upp sånt här. Vad var grejen med inzoomningen på brösten.. har alltid gillat Bianca, men detta är exakt vad som får våra tonårstjejer att må skit tyvärr"

"Ingen bra förebild för alla småflickor som ser upp till Bianca och får en helt snedvriden bild av kvinnor".

Bianca Ingrossos följare blev upprörda av hennes bikinivideo. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Försvaras kommentarsfältet: "Var stolt för den du är"

Väldigt många följare och fans har även hoppat in och tagit Bianca i försvar.

"Usch vilka elaka, vidriga jävla mobbare det är i det här kommentarsfältet!! Någonting saknas i ens liv om man måste skriva så elaka, helt betydelselösa, nedtryckande skit-åsikter om någon annan! Jävla nollor!"

"Satan så många sjuka människor som samlats i ett o samma kommentarsfält. Vidriga är ni."

"Lika vacker som vanligt! Var stolt för den du är. För du är en otrolig förebild, både för mig och så många andra".

Bianca Ingrossos video på Instagram väckte ramaskri. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrosso svarar på kritiken

Bianca själv verkar ta de starka reaktionerna med en nypa salt. 

På sin Instagram Story kommenterar hon det hela genom att skriva: "Kommentarerna på denna video..." följt av en skrattande emoji.

Bianca Ingrosso tycks ta den hårda kritiken med en klackspark. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.