Torsdag 6 Okt
Stockholm

John Guidetti avslöjar detaljen i relationen med Sanna: "Lever bara en gång"

John och Sanna Guidetti
John och Sanna Guidetti har varit ett par i 13 års tid. Foto: Maja Suslin/TT Bild, Instagram/sannaguidetti. Bilden är ett montage.

John och Sanna Guidetti har varit ett par i 13 års tid. Paret är gifta och har två barn ihop. Men hur får de relationen att funka så bra? Det avslöjar nu John Guidetti.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Få kan ha missat att den svenska fotbollsstjärnan John Guidetti, 30, och hans hustru Sanna Guidetti, 29, har flyttat hem till Sverige med sina barn Mason och Nellie

Familjen Guidetti har köpt en riktig drömvilla i Nacka utanför Stockholm som de betalade 31 miljoner kronor för. Men då är det också pool i söderläge, vinkällare och ett helt magiskt läge precis vid vattnet.

Efter att ha bott utomlands i många år så verkar Sanna Guidetti verkligen trivas något oerhört när hon nu är tillbaka i sin hemstad Stockholm. På sociala medier får följarna en inblick i hennes liv med vänner, goda middagar, festkvällar och mys med John och barnen.

Sanna och John Guidetti har flyttat hem till Sverige efter att ha bott utomlands i många år. Bildkälla: Instagram/sannaguidetti

John Guidetti avslöjar kärlekshemligheten

Kärlekssagan mellan John och Sanna Guidetti började redan år 2004. Då var John och Sanna 12 år gamla och gick på Nybohovsskolan i Aspudden. John blev kär i Sanna direkt, men ett par blev de inte förrän några år senare när de bägge var 17 år gamla.

Paret gifte sig år 2019, och kärleken mellan John och Sanna tycks idag starkare än någonsin.

I en intervju med tidningen Café berättar John mer om kärleken till Sanna – och vad hemligheten är bakom deras stabila äktenskap och starka relation. I intervjun med Café berättar John att Sanna är hans bästa kompis, och att de delar allt med varandra. De har högt i tak och "garvar åt allt". 

John berättar att han och hustrun Sanna är hans bästa kompis och att de delar allt med varandra. Bildkälla: Instagram/sannaguidetti

"Vi tar jiddret och löser det"

John avslöjar även att de precis som andra par kan bråka – men de sopar aldrig något under mattan. 

– Vi jobbar efter en grej vi kallar 80/20 som går ut på att det aldrig får vara mer än 20 procent dåligt. För då är det inte värt det längre. Man lever bara en gång, och ska man gå runt och må dåligt 20 procent av sitt liv är det katastrof. Det måste vara minst 80 procent bra. Som vilket förhållande som helst kan vi bråka, men vi gillar inte att sopa saker under mattan, utan vi tar jiddret och löser det där och då och sedan går vi vidare. Jag ska inte leka Dr Phil, men jag tror att många par sopar, sopar, sopar och till slut exploderar mattan, för det finns inget mer att sopa. Jag och Sanna gillar att ha det renstädat, säger John till Café.

Det låter sunt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.