John och Sanna Guidetti
John och Sanna Guidetti har varit ett par i 13 års tid. - Foto: Maja Suslin/TT Bild, Instagram/sannaguidetti. Bilden är ett montage.

John Guidetti avslöjar detaljen i relationen med Sanna: "Lever bara en gång"

John och Sanna Guidetti har varit ett par i 13 års tid. Paret är gifta och har två barn ihop. Men hur får de relationen att funka så bra? Det avslöjar nu John Guidetti.


Få kan ha missat att den svenska fotbollsstjärnan John Guidetti, 30, och hans hustru Sanna Guidetti, 29, har flyttat hem till Sverige med sina barn Mason och Nellie

Familjen Guidetti har köpt en riktig drömvilla i Nacka utanför Stockholm som de betalade 31 miljoner kronor för. Men då är det också pool i söderläge, vinkällare och ett helt magiskt läge precis vid vattnet.

Efter att ha bott utomlands i många år så verkar Sanna Guidetti verkligen trivas något oerhört när hon nu är tillbaka i sin hemstad Stockholm. På sociala medier får följarna en inblick i hennes liv med vänner, goda middagar, festkvällar och mys med John och barnen.

Sanna och John Guidetti har flyttat hem till Sverige efter att ha bott utomlands i många år. Bildkälla: Instagram/sannaguidetti

John Guidetti avslöjar kärlekshemligheten

Kärlekssagan mellan John och Sanna Guidetti började redan år 2004. Då var John och Sanna 12 år gamla och gick på Nybohovsskolan i Aspudden. John blev kär i Sanna direkt, men ett par blev de inte förrän några år senare när de bägge var 17 år gamla.

Paret gifte sig år 2019, och kärleken mellan John och Sanna tycks idag starkare än någonsin.

I en intervju med tidningen Café berättar John mer om kärleken till Sanna – och vad hemligheten är bakom deras stabila äktenskap och starka relation. I intervjun med Café berättar John att Sanna är hans bästa kompis, och att de delar allt med varandra. De har högt i tak och "garvar åt allt". 

John berättar att han och hustrun Sanna är hans bästa kompis och att de delar allt med varandra. Bildkälla: Instagram/sannaguidetti

"Vi tar jiddret och löser det"

John avslöjar även att de precis som andra par kan bråka – men de sopar aldrig något under mattan. 

– Vi jobbar efter en grej vi kallar 80/20 som går ut på att det aldrig får vara mer än 20 procent dåligt. För då är det inte värt det längre. Man lever bara en gång, och ska man gå runt och må dåligt 20 procent av sitt liv är det katastrof. Det måste vara minst 80 procent bra. Som vilket förhållande som helst kan vi bråka, men vi gillar inte att sopa saker under mattan, utan vi tar jiddret och löser det där och då och sedan går vi vidare. Jag ska inte leka Dr Phil, men jag tror att många par sopar, sopar, sopar och till slut exploderar mattan, för det finns inget mer att sopa. Jag och Sanna gillar att ha det renstädat, säger John till Café.

Det låter sunt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.