Anders Öfvergård kan göra comeback som Arga snickaren
Anders Öfvergård kan göra comeback som Arga snickaren i Kanal 5. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Anders Öfvergård kan göra comeback som "Arga snickaren"

Nu kommer det glädjande nyheter till alla er som har saknat Anders Öfvergård i "Arga snickaren". Han kan nämligen göra comeback – men den här gången i Kanal 5 istället för i TV4.


Anders Öfvergård, 54, är en av Sveriges mest omtyckta tv-profiler. Han blev "Arga snickaren" i Kanal 5 med hela svenska folket, och ledde även "Fuskbyggarna", "Robinson" och "Anders knackar på" med stadig hand. 

I fjol lämnade Anders Öfvergård hastigt TV4 där han hade varit anställd sedan 2016.

Trots att dörren för en comeback för Öfvergård tycks stängd på TV4 så har nu konkurrenten Kanal 5 öppnat för att vi kan få se mer Anders Öfvergård i framtiden. Och till mångas glädje är det just som "Arga snickaren" som Anders kan komma tillbaka.

Anders Öfvergård kan göra efterlängtad comeback som "Arga snickaren". Bildkälla: Stella Pictures.

Uppgifter: Anders Öfvergård i möten med Kanal 5 om en comeback för "Arga snickaren"

Enligt Aftonbladet har Kanal 5 haft flera möten med Anders Öfvergård om en stundande comeback som "Arga snickaren". Även produktionsbolaget bakom det hyllade programmet ska ha varit på möten med Kanal 5.

I ett meddelande till Aftonbladet så är Discoverys presskontakt Mathilde Albinsson sparsam med information.

"Vi får ständigt massor av programförslag och idéer, har löpande dialog med flertalet profiler och tittar kontinuerligt på utveckling av mängder av olika program. I dagsläget har jag ingen ytterligare information att ge, utan får be om att återkomma när eller om vi har något att kommunicera", skriver hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!