Nu berättar Louie Marti om de många uppbrotten med Magdalena Graaf.
Nu berättar Louie Marti om de många uppbrotten med Magdalena Graaf. - Foto: Instagram/Magdalena Graaf

Louie Marti talar ut om uppbrottet med Magdalena Graaf: "Dumpad"

Nu tar Louie Marti bladet från munnen och talar ut om hur han ser på den stormiga relationen med Magdalena Graaf. På Instagram berättar han om att bli dumpad, samt varför han inte ser någon mening med att gifta sig.


Magdalena Graaf, 46, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Utöver sina framgångar som sångare är hon också glamourmodell, författare, bloggare och tv-profil.

Samtidigt är Magdalena Graaf både fembarnsmamma och dedikerad fästmö till affärsmannen och skådespelaren Louie Marti, 44.

Men relationen är inte helt friktionsfri – och har stundtals varit mycket stormig.

Magdalena Graaf om Louie Marti: "Dumpar honom..."

I ett inlägg på Instagram har Magdalena Graaf tidigare öppnat upp sig om hur hennes relation med fästmannen Louie Marti ser ut – och den verkar minst sagt vara dramatisk.

“Dumpar honom 3 gånger i veckan. Rasande och bestämd. ALDRIG mer”, skriver hon i inlägget.

Men det är inte utan en glimt i ögat som Magdalena Graaf delar med sig av relationsproblemen. I samma inlägg både hyllar och smädar hon sin stora kärlek och beskriver egenskaper som hon älskar, men som även verkar lite svåra att leva med... 

“Tack för att du har en tjockpannad teflonpanna till knäpphuvud”, skriver hon bland annat, men är också tydlig med att det är fästmannens skavanker som gör att han gång på gång vinner hennes hjärta tillbaka.

Louie Marti talar ut om relationen till Magdalena Graaf: "Dumpad"

Även om Magdalena Graaf har varit öppen med relationens upp- och nedgångar så har Louie Marti varit desto mer förtegen. Men nu öppnar han upp sig om hur det i sin tur är att leva med Magdalena.

Och det är i ingen mindre än Dominika Peczynskis kommentarsfält på Instagram som Louie väljer att lätta på hjärtat.

I ett inlägg, innehållandes en kärleksfull bild på Dominika ihop med Anders Borg, skriver Dominika följande om sin partner:

"Jag är så kär i den här karln. Hoppas han är lika kär i mig. Tror att han är det. Love of my life. Inne på åttonde året. Det är nästan ett helt decennium, det. Men fortfarande nykär."

Bland kommentarerna flockas förvånade utrop om att paret ju nyligen skilt sig. Även Louie Marti reagerar på detta, men på ett lite annat vis. Han skriver: 

"Känns lite som vårt förhållande @graafmagdalena eller Anders? Blir du också dumpad minst tre gånger i veckan?".

Louie Marti om relationsstatusen med Magdalena Graaf: "Ingen mening att gifta sig"

Det är inte direkt en hemlighet att det också stormat i relationen mellan Dominika Peczynski och Anders Borg. Men Dominika verkar ha dragit en och annan lärdom av relationsdramat. I kommentarsfältet delar hon med sig av vad hon kommit fram till:

"När man skilt sig kan man inte hota med skilsmässa längre. Hett tips", råder hon Louie Marti som svarar:

"Mycket sant så det är ingen mening att gifta sig. Då kan man inte bli hotad". 

Det verkar alltså som att ett giftermål mellan Magdalena Graaf och Louie Marti inte riktigt är på tapeten just nu...

/
/
Senaste nytt

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

2 timmar sedan

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.

Artister anordnar alternativ musikhjälp

igår 14:10
Guleed, Looptroop Rockers, Syster Sol, Helt Off, Joy Mbatha, Aki och General Knas. Det är några av de artister som deltar i en kampanj kallad Kulturhjälpen, som anordnas till stöd för krigsdrabbade palestinska barn.