Följarna spricker av nyfikenhet efter Bianca Ingrossos nya bild med en kille.
Följarna spricker av nyfikenhet efter Bianca Ingrossos nya bild med en kille. - Foto: Instagram/Ludvig Tungården/Stella Pictures

Han är killen som följarna tror är Bianca Ingrossos nya pojkvän – har kyssts

Följarna gick fullkomligt i taket efter Bianca Ingrossos nya bild på Instagram, tillsammans med en kille. Nyheter24 har luskat ut vem denne mystiska man är...


Det är nog inte många som har missat uppbrottsryktena om Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.

Relationen har under alla år gått upp och ner som en berg- och dalbana med runt sju uppbrott. 

Nu har följarna tolkat profilernas närvaro på sociala medier som en bekräftelse på att det för den åttonde gånger är slut mellan kändisparet. 

Här kan du läsa mer om Bianca Ingrossos markeringar mot Phillipe Cohen på Instagram.

Här festar Bianca Ingrosso med gamla ligget Oliver Strige

För närvarande befinner sig Bianca Ingrosso i Göteborg där hon lever loppan på blöta festdagar och kvällar på festivalen Way out West.

Hon har bland annat synts festa med Alice Stenlöf, Emilio Araya och den gamla flörten Oliver Strige, som tidigare deltagit i dokusåpan Paradise Hotel.

I Biancas och Phillipes senaste paus ska hon och Oliver ha haft lite vuxenmys så att säga – och det är nog inte många fans som undgått att realityprofilen flitigt synts i Biancas kommentarsfält sedan det började ryktas om ett nytt uppbrott.

Här kan du läsa mer om vad Oliver Strige skrivit till Bianca Ingrosso.

Här är bilden som får följarna att tro att Bianca Ingrosso har en ny pojkvän

Men trots att Bianca Ingrosso festat med den gamla flörten Oliver Strige så har frågetecken väckts om Bianca har ihop det med en annan “mystery man”...

I ett inlägg på Instagram håller Bianca om en kille och har inledningsvis skrivit: “Han och jag”. Nu har hon istället ändrat bildtexten till: “My bitch is gay”, men den första bildbeskrivningen undgick minsann inte följarna.

I kommentarsfältet hopades frågor om huruvida killen på bilden är Biancas nya kärlek.

Det här är killen som följarna tror är Bianca Ingrossos nya pojkvän

Och vem är killen på bilden som följarna tror att Bianca Ingrosso har ihop det med? Jo, det är ingen mindre än Ludvid Tungården.

Ludvig är bror till influensern Petra Tungården, och syns ofta umgås med influensers och bloggare.

Bianca Ingrosso och Ludvig Tungården har tidigare delat en kyss på en kräftskiva – medan Bianca och Phillipe fortfarande var tillsammans. 

Bianca Ingrosso och Ludvig Tungården har tidigare kyssts – så ser deras relation ut

Men det hela är inte särskilt dramatiskt, och de följare som hoppades på ny kärlekslycka för influensern kommer tyvärr bli besvikna. 

Mellan Bianca Ingrosso och Ludvig Tungården finns nämligen ingenting mer än en kär vänskap, vilket ju också kan vara härligt emellertid! 

– Det är en av mina bästa killkompisar som är gay, har Bianca tidigare berättat för Hänt, efter kyssen på kräftskivan.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!