Nu återkommer Bianca Ingrossos tidigare flamma i hennes kommentarsfält på Instagram.
Nu återkommer Bianca Ingrossos tidigare flamma i hennes kommentarsfält på Instagram. - Foto: Stella Pictures

Gamla liggets kommentar – på Bianca Ingrossos bikinibild

Det har ryktats att historien upprepat sig mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen – och att det återigen knakar i fogarna. Nu slajdar en gammal flamma till Bianca in i hennes kommentarsfält.


Det har tisslats och tasslats en del på senaste tiden kring influensern Bianca Ingrossos civilstånd. 

Följarna har noterat att varken Bianca Ingrosso eller pojkvännen Phillipe Cohen verkar vara med varandra, att döma av vad de lägger ut på sociala medier. Därför är det nu många som tror att profilerna återigen gjort slut.

Nu har en gammal flamma till Bianca slajdat in i hennes kommentarsfält, vilket inte direkt sänker misstankarna…

"Var är Phillipe?"

I slutet av juli åkte Bianca Ingrosso till Visby, vilket återigen fick följarna att ifrågasätta realitystjärnans relationsstatus.

“Var är Phillipe? Inte med dig, det kan vi se…”, skrev en följare i Biancas kommentarsfält på Instagram.

“VARFÖR INTE BARA ERKÄNNA UPPBROTTET FRÅN PHILLIPE?”, kommenterade en annan.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen spenderar sommaren isär

Oavsett hur Bianca Ingrossos kärleksliv ser ut för närvarande verkar hon i alla fall ha rest iväg utan Phillipe Cohen. I Visby roade sig Bianca främst med familjevännerna Jacob “Nause” Criborn, Melina Criborn, och deras två barn. 

Nu syns hon återigen på resande fot – och utan Phillipe. Bianca umgås med familj och vänner i Marbella, medan pojkvännen lyser med sin frånvaro. 

Benjamin Ingrosso har däremot tagit med sig sin beryktade nya flamma, den norska influensern Frøya Sofie Winther, på semestern med familjen. Du kan läsa mer om Frøya Winthers semester med familjen Wahlgren här.

Bianca syns istället med kompisarna Lucas Armando Feola, Alice Stenlöf och paret Criborn.

Bianca Ingrosso avslöjar – flörten med Paradise Hotel-deltagaren

Bianca Ingrosso har tidigare avslöjat att hon legat med en dokusåpadeltagare, nämligen Paradise Hotel-deltagaren Oliver Strige

– Oliver var ju under min och Phillipes senaste paus. Då var vi på samma fest, berättade Bianca i podcasten "Två meter dumheter".

I samma veva som det började ryktas om ett nytt uppbrott mellan Bianca och Phillipe valde den gamla flamman att skicka en flörtig emoji till influensern i hennes kommentarsfält. Under bilden nedan kommenterade han nämligen en eldflamma, vilket knappast sänkte fansens misstankar.

Realityprofilens kommentar på Bianca Ingrossos bikinibild

Nu har Oliver Strige återigen slajdat in i Bianca Ingrossos kommentarsfält.

Under en bild där Bianca sitter i bikini har realityprofilen kommenterat:

“E du från Gbg”.

Huruvida det rör sig om en återupptagen flört återstår att se, men Oliver verkar sannerligen vilja upprätthålla relationen på något vis…

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!